Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Purdue University Northwest

Purdue University Northwest

Purdue University Northwest

Invoering

Waarom PNW

PNW ligt tussen de wolkenkrabbers van Chicago en de zandstranden van Lake Michigan. Divers, hardwerkend en innovatief, we zijn waar academische excellentie en praktijkervaring samenkomen. Bij PNW komen studenten van hiernaast en studenten van over de hele wereld samen om te leren, te groeien en te verbinden.

Over PNW

Getalenteerde en gedreven studenten komen naar PNW, klaar om te leren en hard te werken. Ze gedijen goed in onze flexibele, diverse, studentgerichte onderwijsomgeving. Ze studeren klaar om te slagen in hun gemeenschappen, de regio en de wereld.

Purdue University Northwest (PNW) is een vooraanstaande grootstedelijke universiteit die zich toelegt op het mogelijk maken van transformationele verandering bij onze studenten en in onze gemeenschap. We bieden twee campussen voor ongeveer 8.800 niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten. Bij PNW waarderen we academische excellentie, ondersteunen we groei en vieren we diversiteit.

Hoogwaardig onderwijs voor de echte wereld

De vijf hogescholen van PNW bieden meer dan 70 studiegebieden voor niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten. We zijn geaccrediteerd door de Higher Learning Commission en worden consequent erkend als een van de beste regionale universiteiten in de US News & World Report Best Colleges-ranglijst.

Onze nadruk op onderzoek en toegepaste leermogelijkheden betekent dat onze studenten afstuderen klaar voor de volgende fase van hun leven.

Onze missie

Purdue University Northwest transformeert het leven van studenten en onze grootstedelijke regio via een diverse campus die zich inzet voor innovatief onderwijs, toegepast onderzoek en maatschappelijke betrokkenheid.

Regionale kracht, wereldwijd bereik

Onze gemeenschap is vol contrasten: stedelijk en landelijk, industrieel en natuurlijk, gevestigde geschiedenis en vooruitstrevende innovatie. Onze vastberaden studenten - van wie velen de eersten in hun familie zijn die naar de universiteit gaan - maken optimaal gebruik van dit rijke scala aan middelen. Onze Hammond-campus ligt op slechts 30 mijl van Chicago en onze vestigingscampus in Westville ligt op slechts 24 mijl van het Indiana Dunes National Park. Onze impact reikt ook ver buiten de regio. Studenten uit 30 staten en 38 landen volgen momenteel PNW, nemen wat ze hier leren en passen het over de hele wereld toe.

Locaties

 • Hammond

  169th Street,2200, 46323, Hammond

  • Westville

   U.S. 421,1401, 46391, Westville

   Vragen