Keystone logo
Queen's University of Belfast - Medical Faculty Bachelor in de menselijke biologie
Queen's University of Belfast - Medical Faculty

Bachelor in de menselijke biologie

Belfast, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4.710 / per year

Op de campus

Invoering

Menselijke biologie is de geïntegreerde studie van de menselijke anatomie en fysiologie, inclusief de studie van het lichaam in gezondheid en ziekte. Het behandelt een breed scala aan onderwerpen, variërend van genetica, microbiologie en immunologie tot de kerndisciplines anatomie, microanatomie en fysiologie.

De graad is ontworpen om een grotere mate van flexibiliteit mogelijk te maken bij de keuze van modules, in vergelijking met de nauw verwante graad in Biomedische Wetenschappen.

Gespecialiseerde vakgebieden die in detail kunnen worden bestudeerd, zijn onder meer farmacologie en therapieën, cardiovasculaire pathologie en behandeling, topografische anatomie, bewegings- en sportwetenschappen in de geneeskunde, embryologie en ontwikkelingsbiologie, volksgezondheidswetenschappen en neurowetenschappen. Binnen deze vakgebieden bieden we een breed en innovatief scala aan leerervaringen, zoals het gebruik van echografie in cardiovasculaire fysiologie en blootstelling aan kadaverdissectie (als de monsters dit toelaten).

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen