Keystone logo
Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

Invoering

Over Raffles Riyadh

"Wereldwijd kwalitatief hoogstaand onderwijs waar je je gezin niet voor hoeft te verlaten"

Raffles is een kwalitatief hoogstaande particuliere onderwijsprovider die internationaal wordt erkend als de # 1 ontwerp gespecialiseerde niet-gegradueerde en afgestudeerde school in Azië-Pacific sinds 1990 en een van de 50 grootste designscholen wereldwijd met meer dan 20.000 afgestudeerden en huidige aanvragers, vandaag Raffles-netwerk strekt zich uit tot 30 hogescholen in 29 steden in 12 landen in Azië-Pacific, Azië, Australië

Trots wordt deze wereldwijde onderwijservaring in 2013 naar het Midden-Oosten gebracht, te beginnen in Riyadh, door een spannende joint venture tussen Raffles International Corporation en een toonaangevende en gediversifieerde onderneming van Saudi-Arabië.

Met de expertise van Raffles International Education Corporation die naar Riyadh komt, kunnen aanvragers profiteren van hun voordelen terwijl ze dicht bij hun dierbaren blijven.

NU Riyadh "DESIGNERS TO BE" hebben de mogelijkheid kennis te ontdekken, te vormen, te bereiken, over te dragen en toe te passen om de beste ontwerper te worden in een van de volgende majors die wij aanbieden:

Modeontwerp, Juwelenontwerp, Visuele communicatieontwerp, Modemarketing

In Raffles zijn we toegewijd aan het promoten van design als een industrie en ontwerpers als creatieve kunstenaars die hun passie zoeken en uitmunten in uitmuntendheid en de Riyadh-community een nieuwe golf van talent manufacturing beloven die bijdraagt ​​aan de algehele verfijning in ontwerpcultuur die in zijn visie stroomt om de 'Saudi Design Hub'.

Met het doel leiders te leveren in hun beroepen en in de samenleving, werkt Raffles KSA in haar missie en team nauwgezet aan het benadrukken van haar rol van empowerment door vrouwelijke aanvragers de vereiste kennis en vaardigheden te bieden om op lokaal niveau ondernemers en professionele spelers in de designwereld te worden wereldwijd.

De fulltime studie en integratie van internationale designmodules samen met de inspirerende en horizonverbredende omgeving weerspiegelen de behaalde resultaten van het leveren van een goed afgeronde student met een unieke blootstelling aan de wereldwijde beweging en cultuur.

Wereldwijde erkenning

Studeren met Raffles Design Institute biedt u een internationaal erkende kwalificatie. Je Advanced Diploma of Diploma wordt afgeleverd in combinatie met Raffles College of Higher Education (RCHE), Singapore en wordt er door toegekend. RCHE is geregistreerd en gecertificeerd door CPE en EDU TRUST Singapore.

Zoals bekend, worden de onderwijsnormen van Singapore beschouwd als een van de hoogste in de wereld. Met je Advanced Diploma kun je ook je studie voortzetten en een bachelordiploma behalen door nog eens 4 termen te bestuderen bij een van de bedrijven die een award afgeven voor Raffles International, zoals Singapore, Australië, Maleisië, Zwitserland of India.

accreditatie

Raffles KSA levert de hoogste geaccrediteerde ontwerpcertificaten in SAOEDI-ARABIË en het Midden-Oosten. Onze Advanced Diploma-graden worden samen met het Raffles College of Higher Education (RCHE), Singapore, uitgereikt.

Raffles College of Higher Education (RCHE) is geregistreerd onder de CPE (Council of Private Education) Singapore en is geaccrediteerd door EDU TRUST Singapore.

Visie, Missie, Filosofie

Studeren met Raffles Design Institute biedt u een internationaal erkende kwalificatie. Je diploma wordt geleverd in samenwerking met Raffles College of Higher Education (RCHE) Singapore, dat is geregistreerd en gecertificeerd door CPE en EDU TRUST. Als je acht voorwaarden bestudeert bij Raffles Riyadh voor een geavanceerd diploma en twee keer de TopUp-graad bij Raffles Colleges, kun je je bachelordiploma in ontwerp behalen.

De onderwijsnormen van Singapore worden beschouwd als de hoogste van de wereld. Je Advanced Diploma en bachelordiploma laten je toe om je opleiding voort te zetten en een Master's Degree-kwalificatie te behalen door nog eens twee extra voorwaarden te studeren aan het Raffles College in Singapore, Chester University in Groot-Brittannië, Singapore, Maleisië, India of Thailand.

Locaties

  • Riyadh

    Office No. 25, Home Offices, intersection of Al Oroubah Road by Prince Turki's road, 11454, Riyadh

Opleidingen

Vragen