Keystone logo
© Asia School of Business
Raffles University Iskandar

Raffles University Iskandar

Raffles University Iskandar

Invoering

Raffles University Iskandar werd opgericht door Raffles Iskandar Sdn. Bhd., Een joint venture tussen Raffles Education Corporation Limited en Education @ Iskandar Sdn Bhd (EISB), een lid van de Iskandar Investment Group. Raffles University Iskandar is een Aziatische Maleisische universiteit die trots is als een praktijkgerichte universiteit met intensieve curricula en praktische hands-on ervaringen die studenten voorbereidt op hun toekomstige carrière. De universiteit werd formeel goedgekeurd door het Ministerie van Hoger Onderwijs (MOHE) van Maleisië op 31 oktober 2011.

Op dit moment opererend vanuit het tijdelijke gebouw in Menara Kotaraya, Jalan Trus, Johor Bahru, zal Raffles University Iskandar een hypermoderne campus ontwikkelen op een stuk grond van 65 hectare in de EduCity van Iskandar in Maleisië. Raffles University Iskandar strategische locatie van Raffles University Iskandar in Iskandar zet de universiteit in een veilige en groeiende staatseconomie met een hoog potentieel in zowel economische als culturele ontwikkelingen. Studenten kunnen een levendige en dynamische, verzorgende leerervaring verwachten die hun transformatie naar professionals van wereldklasse zal zien.

Onze visie

Onze visie is om de eerste universiteit in Maleisië te zijn.

Onze missie

We zetten ons in voor kwalitatief hoogstaand onderwijs. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van de nieuwste onderwijs- en leermethoden, actiegericht onderzoek, samenwerking met de industrie en betrokkenheid van de gemeenschap.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Johor Bahru

    Menara Kotaraya Level 9, Unit No. 09-01, Jalan Trus, 80000 Johor Bahru, Johor, Malasya, , Johor Bahru

Vragen