Keystone logo
Rafik Hariri University

Rafik Hariri University

Rafik Hariri University

Invoering

Rafik Hariri University, gelegen in het mooie Mechref dorp Damour, is een toonaangevende universiteit in Libanon. Sinds de oprichting in september 1999 heeft RHU de erfenis van de man achter de instelling behouden bij het leveren van kwalitatief hoogwaardig onderwijs dat grenzen overschrijdt wat mogelijk lijkt.

GEVESTIGD

De universiteit van Rafik Hariri, die erop gericht is betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig onderwijs te verlenen en kennisvolle en bekwame afgestudeerden te leveren om aan de behoeften van de Libanese en regionale arbeidsmarkt te voldoen, is een realiteit en heeft zijn deuren voor het eerst op 15 september 1999 geopend. van de Bedrijfswetenschappen, volgens het presidentieel decreet 1947. Het is geopend met een studentenbevolking van 75. Na de oprichting van de hogescholen voor techniek en wetenschap en informatiesystemen werd RHU op 19 juni 2006 universiteitsstatus verleend bij decreetnummer 17192.

Faculteit

Meer dan 100 faculteitsleden uit verschillende nationaliteiten met brede academische en industriële ervaring.

Alumni

Bijna 2.200 alumni, voornamelijk in Libanon en andere landen, waaronder KSA, UAE, Qatar, Canada, de VS, Koeweit, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Oman en Australië.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Mechref

  Mechref, , Mechref

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen