Bachelor in de gastronomie en culinaire kunsten
Recep Tayyip Erdogan University
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Rize, Turkije
Talen
Turks
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Het doel van dit programma; problemen oplossen die zich voordoen op het gebied van gastronomie en culinaire kunsten; service- en kwaliteitsproblemen analyseren, ontwerpen en verbeteren; carrièreplannen opstellen die verband houden met het zakenleven; zal zichzelf kunnen vernieuwen met het besef van levenslang leren; kennis en ervaring delen en verspreiden, toeristische professionals opleiden die academische studies kunnen doen over de productie van universele kennis.
Na het voltooien van de tijd om de studie af te ronden, kan de afgestudeerde ervoor kiezen om namen te maken onder zichzelf en de keukens van internationale voedsel- en drankenbedrijven en hotelbedrijven. Een student die zijn bacheloropleiding heeft afgerond, kan zijn carrière voortzetten als academicus met de titel van wetenschapper die zijn master- en doctoraatsopleiding uitdrukt. Na succesvolle afronding van dit programma, studeer je voor master- en doctoraatsgraden in andere disciplines die studenten uit dit vakgebied accepteren.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Degree in de gastronomie
- Santander, Spanje
Honours Bachelor of Commerce (Culinair Management)/Honors Bachelor of Commerce (Culinair Management) (Overbrugging)
- Toronto, Canada
Bachelor of Culinary Arts and Food Science (Honours) (Co-op)
- Ottawa, Canada