Keystone logo
© BIMM University
Regent College London

Regent College London

Regent College London

Invoering

Regent College London is een vooraanstaande instelling voor hoger onderwijs in het bruisende hart van Londen, Verenigd Koninkrijk. Het staat bekend om zijn diverse academische programma's en biedt een breed scala aan niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen in disciplines zoals bedrijfskunde, informatica, gezondheidszorg en sociale zorg. Met een toewijding aan academische excellentie en een multiculturele omgeving biedt Regent College London studenten onderwijs van wereldklasse dat hen voorziet van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te gedijen op het door hen gekozen vakgebied. Ontdek de kansen en ervaringen die Regent College London te bieden heeft en begin aan een reis van academische en persoonlijke groei in een van 's werelds meest dynamische steden.

Wij zijn een diverse gemeenschap, actief in het bevorderen van leren en onderwijs, met meer dan 20 jaar succes binnen het Britse hoger onderwijs. We verwelkomen studenten van alle achtergronden en koesteren een ondersteunende, inclusieve omgeving en positieve cultuur.

Lees meer over onze vakgebieden en de cursussen die wij aanbieden.

 • Zakelijk en ondernemend
 • Engineering en computers
 • Gezondheids- en sportwetenschappen
 • Wet

Flexibele studie passend bij jouw levensstijl

Het moderne leven is druk en veeleisend. Wij geloven dat flexibel studeren op maat een basis is voor het hedendaagse onderwijs. Dit is waarom wij aanbieden:

 • dag-, avond- en weekendlessen
 • meerdere studielocaties in Londen
 • ontwikkelingssessies voor studenten om uw persoonlijke en professionele ontwikkeling te verbeteren
 • Karakterdenken; een reeks gratis transformationele leerprogramma's

Zet de ervaring van studenten voorop

Regent biedt een unieke studentenervaring, onderscheidend van elke andere universiteit. Dit wordt gekenmerkt door uitstekend onderwijs, een positieve cultuur en een ongeëvenaarde studentenondersteuning. Onze studenten zijn het daarmee eens en geven ons een score van 93% voor algemene tevredenheid in de nieuwste Nationale Studenten Enquête (NSS).

Geschiedenis en visie

Regent College London werd in 2010 opgericht als onderdeel van Regent Group, een onderwijs-, trainings- en investeringsbeheerbedrijf opgericht door de familie Pankaj. We delen een rijke en succesvolle geschiedenis in het onderwijs, gekenmerkt door compacte campussen, kleine, gerichte klassen en ongeëvenaarde ondersteuning.

Het college werd aanvankelijk geopend in Wembley, leverde BTEC Higher National Diploma's op en bood studenten alternatieve doorgroeiroutes naar het hoger onderwijs. In 2013 openden we de toegang voor het publiek om onze toewijding aan het vergroten van de toegang en deelname te weerspiegelen. Sindsdien leveren we een reeks HND-bedrijfsprogramma's, gevalideerd door Pearson. We hebben ook ons aanbod voor hoger onderwijs uitgebreid door samen te werken met een verzameling universitaire partners om basisjaarroutes, basisgraden, bachelorgraden, top-upgraden en mastergraden aan te bieden.

Als universiteit hebben we veel doelen bereikt, zoals een positief resultaat voor de QAA Higher Education Review, uitstekende resultaten in de Nationale Studentenenquête, het openen van vijf campuslocaties in Londen, en natuurlijk het helpen van onze studenten bij het bereiken van hun levenslange doelen en ambities.

Onze visie

Onze visie is om van 2025 tot 2030 de eerste werkelijk op technologie gebaseerde Britse universiteit te zijn, met een mondiaal merk en een campus. We streven ernaar om studenten wereldwijd een uitstekende onderwijs- en studentenervaring te bieden.

toelatingen

Toelatingseisen voor binnenlandse en EU-studenten

De Regent-gemeenschap is open en gastvrij voor studenten van over de hele wereld. Als je een binnenlandse thuisstudent bent, kun je de toelatingseisen vinden op onze cursuspagina's. Voor EU-studenten: zoek uw land in de onderstaande lijst voor meer informatie over de specifieke toelatingseisen voor uw land.

Na het vertrek van het VK uit de EU heeft de Britse regering op 23 juni 2020 aangekondigd dat EU-, andere EER- en Zwitserse staatsburgers niet langer in aanmerking komen voor de status van thuisvergoeding, noch voor financiële steun voor studenten, postdoctorale studenten en gevorderden van Student Finance England voor cursussen vanaf studiejaar 2021/22 en daarna.

Deze wijziging is niet van toepassing op Ierse staatsburgers die in Groot-Brittannië of Ierland wonen, wier recht op studie en toegang tot uitkeringen en diensten op wederkerige basis behouden blijft voor Britse en Ierse staatsburgers onder de Common Travel Area-regeling. Studenten buiten deze vrijstelling zijn aansprakelijk voor internationale cursuskosten.

Visum vereisten

De Graduate Visa Route is een visum dat beschikbaar is voor internationale studenten in Groot-Brittannië die willen werken of werk zoeken na de succesvolle afronding van hun studie op bachelorniveau of hoger bij een aanbieder van hoger onderwijs.

Regent College London is een aanbieder van hoger onderwijs met een staat van dienst op het gebied van naleving. De Graduate Visa-route is niet-gesponsord, wat betekent dat wij u op deze visumroute niet zullen sponsoren.

Aanvragers die via deze route een aanvraag indienen, krijgen (na toekenning) een visum voor twee jaar.

Er is geen onderhoudsvereiste op deze route, wat betekent dat u niet verplicht bent om een vast bedrag op uw bankrekening te laten zien, zoals u zou hebben gedaan toen u een studentenvisum aanvraagde.

Door de kwalificatie bij Regent College London te voltooien, voldoet u automatisch aan de Engelse taalvereiste, aangezien u over een kwalificatie beschikt die in het Engels wordt gegeven.

Visumaanvraaginformatie en begeleiding

Verhuizen naar een nieuw land om te studeren kan overweldigend zijn en het kan enige tijd duren om je te oriënteren op de nieuwe omgeving en cursus. Op deze pagina vindt u alle relevante informatie en begeleiding om u te helpen het visum- en immigratieproces te begrijpen voordat u met uw studie bij ons begint.

Visumdocumenten en verdere informatie

 • Biometrische Verblijfsvergunning (BRP)
 • Bevestiging van acceptatie voor studies (CAS)
 • Documentvertalingen
 • Persoonlijke verklaring
 • Tuberculosetest en certificaat
 • Immigratiegezondheidstoeslag (IHS)
 • Werken tijdens je studie
 • Weigeringen

Statistieken van alumni

Locaties

 • London

  Kingsbury Campus, Masons House, 1-3 Valley Drive, NW9 9NG, London

  • London

   Southall Campus, 39-47 High Street, Southall, UB1 3HF, London

   • London

    London Campus, 153 Great Titchfield Street, Fitzrovia, W1W 5BD, London

    Vragen