Keystone logo
Regent College London BEng (Hons) Elektrische en elektronische techniek met basisjaar
Regent College London

BEng (Hons) Elektrische en elektronische techniek met basisjaar

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Apr 2024

GBP 9.250 / per year

Op de campus

Invoering

Onze BEng (Hons) in Electrical and Electronic Engineering met Foundation Year omvat de nieuwste praktijken en theorieën van de techniek en biedt essentiële kennis en vaardigheden voor toegang tot dit mondiale beroep.

Het eerste jaar van BEng (Hons) Electrical and Electronic Engineering met Foundation Year biedt een uitstekende basis in de grondbeginselen van techniek, elektronica en wiskunde. Het is ontworpen om je voor te bereiden op een studie op universitair niveau. Tijdens dit eerste jaar verken je inleidende concepten die verschillende technische onderwerpen omvatten, waaronder mechanica, wiskunde en elektrische / elektronische techniek. Deze zullen je voorbereiden op het steeds toenemende interdisciplinaire karakter van engineering.

Door de snelle groei van de technologiesector is de vraag naar creatieve, bekwame ingenieurs zowel nationaal als internationaal toegenomen. Veel mondiale elektronicaorganisaties beschikken over onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten in Groot-Brittannië en Europa. Ingenieurs gevestigd in Groot-Brittannië kunnen ook in het buitenland worden uitgezonden om aan projecten te werken.

Deze 4-jarige opleiding wordt gegeven in samenwerking met de Universiteit van Bolton en geeft je de engineeringgerelateerde kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn voor een professionele carrière in de techniek.

Naast het ontwikkelen van uw vaardigheden, helpen wij u vaardigheden voor een leven lang leren op te bouwen, zodat u erover kunt nadenken, ze kunt verwoorden en ze kunt overbrengen naar het dagelijks leven om uw succes te maximaliseren. In je laatste jaar kun je ook kiezen uit verschillende optionele modules, waaronder onder meer hernieuwbare energie en geavanceerde embedded systemen.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen