Keystone logo
Regent College London BSc (Hons) Gezondheid en sociale zorg
Regent College London

BSc (Hons) Gezondheid en sociale zorg

London, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Apr 2024

GBP 9.250 / per year *

Op de campus

* per jaar

Invoering

Jouw carrière in onze zorg

Gezondheids- en sociale zorg heeft betrekking op diensten die beschikbaar zijn van gezondheids- en sociale zorgverleners die gezondheidszorgondersteuning bieden aan een reeks personen met problemen waarmee kwetsbare personen en groepen worden geconfronteerd, zoals kinderen, ouderen, mensen met een psychische aandoening en handicaps.

Waarom een opleiding Gezondheidszorg en Maatschappij volgen?

Geleverd in samenwerking met de Universiteit van Bolton, wordt de BSc (Hons) in gezondheids- en sociale zorg geleverd in uitstekende onderwijsfaciliteiten die een stimulerende leeromgeving bieden die zowel boeiend als gedenkwaardig zal zijn.

Deze cursus biedt je de mogelijkheid om de waarden, praktijkvaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de wereldwijde gezondheids- en sociale zorgomgeving.

Ons zeer ervaren en toegewijde team zal u begeleiden bij een verkenning van de principes van zorg, professionele waarden, attitudes en gedrag, ethische zorgpraktijk, het bevorderen van fysieke en mentale gezondheid en emotioneel welzijn en het waarborgen en bevorderen van diversiteit en inclusie.

Onze focus is om u te helpen een deskundige, medelevende en persoonsgerichte zorgprofessional te worden.

Maak een verschil in het dagelijks leven van kwetsbare mensen door de BSc (Hons) in Health and Social Care te studeren.

Waarom Regent College London ?

  • Zeer deskundige docenten die groeps- en één-op-één ondersteuning bieden, zodat je toegang hebt tot de hulp en het advies dat je nodig hebt om te slagen wanneer je het nodig hebt.
  • Gastsprekers uit de industrie en het bedrijfsleven, zodat u vragen kunt stellen, deel kunt nemen aan het debat en kunt profiteren van hun kennis, advies en begeleiding.
  • Flexibele studiemogelijkheden met dag-, avond- en weekendroosters, zodat je je studie kunt afstemmen op je persoonlijke en/of professionele verplichtingen.
  • Kleine klassen die ervoor zorgen dat u volledig kunt deelnemen en kunt profiteren van de volledige aandacht van ons uitzonderlijke docententeam.
  • Een centrale locatie met uitstekende bibliotheek- en IT-faciliteiten, Wi-Fi en goed uitgeruste onderwijs-, leer- en studieruimtes in het hart van het bruisende West End van Londen.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen