Keystone logo
Regis University Bachelor of Arts in Biology
Regis University

Bachelor of Arts in Biology

Denver, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Ontdek de wetenschap van de natuurlijke wereld.

Ben je een onderzoekende, vindingrijke persoon die van wetenschap houdt? Ben je geïnteresseerd in de studie van levende organismen? Als dat het geval is, ben je misschien geïnteresseerd in het volgen van een Bachelor of Arts in Biology bij Regis.

Het biologieprogramma bij Regis is ontworpen om flexibiliteit mogelijk te maken en tegelijkertijd een sterke achtergrond in de biologie te garanderen. Deze graad is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het volgen van geavanceerde graden in de rechten, het bedrijfsleven, bepaalde gezondheidswetenschappelijke velden of afgestudeerde programma's buiten de natuurwetenschappen, evenals voor diegenen die in het algemeen geïnteresseerd zijn in het combineren van een begrip van biologie met een studie van velden buiten de natuurwetenschappen. natuurwetenschappen zoals onderwijs of zaken.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Hons. Bachelor of Arts in Cognitive Science of Language
    • Hamilton, Canada
  • Bachelor of Science in de neurowetenschappen
    • Fairfax, Verenigde Staten
  • Bachelor Biologie
    • Nashville, Verenigde Staten