Keystone logo
Regis University Bachelor of Arts in vrouwen- en genderstudies
Regis University

Bachelor of Arts in vrouwen- en genderstudies

Denver, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Bestudeer de impact van gender en macht om een betere toekomst te creëren.

Ben jij een diepe denker met effectieve schrijfvaardigheid en een passie voor gerechtigheid? Ben je geïnteresseerd in het analyseren van culturele normen en sociale verandering? Als dat het geval is, ben je misschien geïnteresseerd in het volgen van een Bachelor of Arts in vrouwen- en genderstudies.

Door gender als analysecategorie te gebruiken, stelt vrouwen- en genderstudies nieuwe vragen en pioniert ze met nieuw onderzoek en nieuwe curricula in een breed scala aan disciplines; moedigt studenten aan om traditionele interpretaties van vrouwelijke en mannelijke ervaringen in culturen en door de tijd heen te heroverwegen; onderzoekt geslacht, klasse, etniciteit, seksualiteit en ras als in elkaar grijpende ervaringscategorieën; plaatst vrouwen in het centrum van onderzoek en stelt de ervaringen, cultuur en prestaties centraal van degenen wier geschiedenis en perspectieven het meest gemarginaliseerd zijn.

Cursussen moedigen kritisch denken aan, versterken studenten als zowel studenten als docenten, verrijken het gevoel van studenten voor het gevarieerde erfgoed van de planeet, verbinden kennis van andere universitaire cursussen, transformeren het persoonlijke zelfgevoel van studenten in de samenleving en tonen manieren om klassikaal leren te integreren in keuzes van dagelijks leven.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Vrouwen-, gender- en seksualiteitsstudies (BA, minor)
    • Binghamton, Verenigde Staten
  • Bachelor of Arts in integratieve studies - Concentratie vrouwen- en genderstudies
    • Fairfax, Verenigde Staten
  • Women's Studies
    • Carson, Verenigde Staten