Keystone logo
Rhode Island College

Rhode Island College

Rhode Island College

Invoering

Rhode Island College is een regionaal, alomvattend openbaar college dat ongeveer 6.400 niet-gegradueerde, afgestudeerde en doctorale studenten bedient via zijn vijf scholen: de Faculteit der Kunsten en Wetenschappen, de Feinstein School of Education and Human Development, de School of Business, de School of Nursing en de School voor Maatschappelijk Werk. We zijn opgericht in 1854 en zijn de eerste openbare instelling voor hoger onderwijs in Rhode Island.

Het college bevindt zich op een prachtige buitenwijk van 180 hectare in de levendige stad Providence. Het heeft satellietlocaties in het Rhode Island Nursing Education Center in het Innovation District van Providence en de Rhode Island College Workforce Development Hub in Central Falls, RI. We staan in het hele noordoosten bekend om hoogwaardige academische programma's, kleine klassen, gepersonaliseerde, praktische leerervaringen, faculteiten van wereldklasse en hoge waarde in vergelijking met andere vierjarige instellingen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Providence

    Mount Pleasant Avenue,600, 02908, Providence

    Vragen