Keystone logo
Richmond American University London BA (Hons) Bedrijfsmanagement: gegevensanalyse
Richmond American University London

BA (Hons) Bedrijfsmanagement: gegevensanalyse

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

Net als onze andere bachelorprogramma's in Richmond is onze BA in Business Management: Data Analytics gebaseerd op de Amerikaanse liberale kunsttraditie, die helpt het perspectief te verbreden en praktische vaardigheden te ontwikkelen die zeer aantrekkelijk zijn voor toekomstige werkgevers in een mondiale economie.

De levendigheid van Londen biedt de ideale achtergrond om dit onderwerp te bestuderen; het is de thuisbasis van grote bedrijven en startende ondernemers.

In het eerste jaar studeer je kernmodules die je kennis laten maken met onderwerpen als de grondslagen van het bedrijfsleven, functies en toepassingen en de wereld van ondernemerschap, waardoor je een stevige basis van kennis krijgt die kan worden toegepast op huidige zakelijke problemen.

In je tweede jaar bouw je voort op de fundamenten van het bedrijfsleven en verken je meer uitgebreide gebieden van data-analyse en digitaal zakendoen, zoals computertoepassingen in management.

In het derde en vierde jaar kun je kiezen uit onderwerpen die je bijzonder aanspreken. Kies uit zeer actuele onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie, datamining en datawetenschap, waardoor u vaardigheden en kennis opdoet die op de werkvloer zeer gewaardeerd worden.

Gerenommeerde en hooggekwalificeerde bedrijfsleiders worden uitgenodigd om met onze BA Business Management: Data Analytics-studenten te spreken en hun ervaringen binnen de branche te delen, terwijl bezoeken aan organisaties en evenementen het ervaringsleren verbeteren.

Veel van onze studenten doen internationale sectorervaring op via een geaccrediteerde stage, wat helpt bij het vormgeven van hun opleiding en carrièrekeuze.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen