Keystone logo
Richmond American University London BA (Hons) Bedrijfsmanagement: Human Resource Management
Richmond American University London

BA (Hons) Bedrijfsmanagement: Human Resource Management

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

Net als onze andere bachelorprogramma's in Richmond is onze BA in Business Management: Human Resource Management gebaseerd op de Amerikaanse liberale kunsttraditie, die helpt het perspectief te verbreden en praktische vaardigheden te ontwikkelen die zeer aantrekkelijk zijn voor toekomstige werkgevers in een mondiale economie.

De levendigheid van Londen biedt de ideale achtergrond om dit onderwerp te bestuderen; het is de thuisbasis van grote bedrijven en startende ondernemers.

In het derde en vierde jaar kun je kiezen uit onderwerpen die je bijzonder aanspreken. Bestudeer zeer actuele onderwerpen zoals organisatiegedrag en de psychologie van geluk en welzijn, evenals persoonlijkheid, individuele verschillen en intelligentie, waardoor u vaardigheden en kennis krijgt die op de werkplek zeer gewaardeerd worden.

Gerenommeerde en hooggekwalificeerde bedrijfsleiders worden uitgenodigd om met onze BA Business Management: Human Resource Management-studenten te spreken en hun ervaringen binnen de branche te delen, terwijl bezoeken aan organisaties en evenementen het ervaringsleren verbeteren.

Je kunt je diploma Business Management: Human Resource Management ook op maat maken door een minor te volgen uit een breed scala aan andere toonaangevende academische disciplines.

Veel van onze studenten doen internationale sectorervaring op via een geaccrediteerde stage, wat helpt bij het vormgeven van hun opleiding en carrièrekeuze.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen