Keystone logo
Richmond American University London BA (Hons) Bedrijfsmanagement: ondernemerschap
Richmond American University London

BA (Hons) Bedrijfsmanagement: ondernemerschap

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

Bestudeer ondernemerschap als een Pathway van je BA Business Management, waardoor je een goed inzicht krijgt in het dynamische vakgebied en je kansen op succes als ondernemer vergroot.

Je hebt ook de mogelijkheid om je studie ondernemerschap op maat te maken door minors te volgen uit andere vooraanstaande academische disciplines.

De levendigheid van Londen biedt de ideale achtergrond om dit onderwerp te bestuderen; het is de thuisbasis van grote bedrijven en startende ondernemers.

Dit programma wordt gegeven door docenten die experts zijn in hun vakgebied en biedt ook ondernemers als gastsprekers, terwijl bezoeken aan organisaties en evenementen je perspectief en creativiteit vergroten.

Een stage die meetelt voor je diploma is een fantastische kans om je ondernemersvaardigheden te verbeteren en je carrièremogelijkheden te verbeteren.

Je krijgt de kans om je ondernemerszin te ontwikkelen via Matrix, een multidisciplinair platform waar studenten begeleiding kunnen zoeken, hun ideeën kunnen testen en hun nieuwsgierigheid kunnen ontwikkelen om hun eigen bedrijf te starten.

Matrix heeft een kernteam bestaande uit docenten, studenten, personeel en alumni die evenementen en workshops organiseren voor huidige studenten in Richmond.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen