Keystone logo
Richmond American University London BA (Hons) Communicatie: mediastudies
Richmond American University London

BA (Hons) Communicatie: mediastudies

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

Of je nu wilt werken op sociale media, bij een onafhankelijke filmstreamingdienst of bij een internationaal mediabureau, deze graad biedt je de vaardigheden op het gebied van communicatie, onderzoek, schrijven en kritisch denken die waardevol zijn voor werkgevers in elke branche.

Het verkrijgen van de juiste essentiële informatie is van cruciaal belang. Gedurende de eerste twee jaar van de opleiding volgen alle Richmond Communications-studenten dezelfde kerncursussen.

Een interdisciplinaire aanpak biedt een breed scala aan communicatieonderwerpen, zoals onderzoek en schrijven, creatieve expressie en wetenschappelijk redeneren, evenals het bestuderen van de principes en context van communicatie en media. Je studeert in kleine klassen met studenten uit alle hoeken van de wereld. over de hele wereld, wat een interessant en levendig debat garandeert. Gastdocenten zullen worden uitgenodigd om met BA Communicatiestudenten te spreken en hun inzicht en ervaring in de communicatiewereld te delen.

In het derde en vierde jaar van dit programma specialiseer je je in Media Studies in al zijn diversiteit, met keuzevakken van Amerikaans televisiedrama tot fotojournalistiek, internationale cinema tot gender in film.

Dan is dit jouw kans om je ideeën op de proef te stellen wanneer je de kans krijgt om stage te lopen bij een mediabedrijf of mondiale organisatie in Londen of internationaal. Een stage kan levensveranderend zijn en je de ervaring bieden om de eerste trede op de carrièreladder te bereiken.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen