Keystone logo
Richmond American University London BA (Hons) Communicatie: reclame en PR
Richmond American University London

BA (Hons) Communicatie: reclame en PR

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

Voor dit programma is het essentieel om een basis te hebben in de principes van communicatie. Tijdens de eerste twee jaar van de opleiding volgen alle communicatiestudenten in Richmond dezelfde kerncursussen.

Met onze interdisciplinaire aanpak word je meegenomen op een verkenning van onderwerpen die te maken hebben met communicatie, zoals het bedrijfsleven, sociologie en visuele cultuur, en bestudeer je de principes van marketing en PR en zelfrepresentatie in de media. Kleine klassen met een internationaal cohort studenten geven je een breed perspectief. Je krijgt de kans om te luisteren naar gastdocenten uit de communicatiebranche, die hun visie geven op de laatste trends en innovaties.

Het derde en vierde jaar van dit programma zijn gewijd aan meer specialisatie in reclame en public relations, waarbij je de mogelijkheid hebt om keuzevakken te kiezen uit een reeks spannende onderwerpen, waaronder beroemdheid, fancultuur en de media, de psychologie van mode en Luxegoederen en geavanceerde digitale video.

Niet alleen dat, je krijgt ook de kans om je ideeën in de praktijk te brengen door stage te lopen bij een toonaangevend communicatiebedrijf of een wereldwijde organisatie.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen