Keystone logo
Richmond American University London BA (Hons) Digitale communicatie en sociale media
Richmond American University London

BA (Hons) Digitale communicatie en sociale media

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Sep 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

Al onze studenten in Richmond studeren af met zowel een Brits als een Amerikaans diploma, wat internationale kansen biedt. Net als onze andere bacheloropleidingen is deze BA gebaseerd op de Amerikaanse liberale kunsttraditie, die een multidisciplinaire aanpak biedt. Daarom omvatten je eerste en tweede jaar Visual Thinking en Narratives of Change, evenals Visual Culture en Advertising Practice.

Kies uit een reeks keuzevakken die je de mogelijkheid bieden om je te specialiseren: zoals sociologie, massamedia en communicatie, en onderzoek en schrijven.

Je reis door dit programma gaat verder in het derde en vierde jaar, terwijl je cursussen studeert als massacommunicatie en samenleving, digitale beelden creëren, coderen en sociaal onderzoek (je onderzoeksvaardigheden ontwikkelen), waardoor je waardevolle kennis opdoet die essentieel is voor elke digitale campagne.

Dit programma heeft ook een hoge praktische inhoud terwijl je vaardigheden ontwikkelt in nieuwe media en webdesign, waardoor je inzicht krijgt in en toepassing krijgt van de belangrijkste productieprocessen en professionele praktijken die relevant zijn voor de sociale media, de culturele en communicatie-industrie.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen