Keystone logo
Richmond American University London BA (Hons) Digitale marketing
Richmond American University London

BA (Hons) Digitale marketing

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

Zoals bij al onze studenten in Richmond heb je het voordeel dat je één programma kunt studeren en twee graden kunt behalen, uit de VS en Groot-Brittannië, waardoor er meer internationale carrièremogelijkheden ontstaan.

Ons programma omvat alle aspecten van marketing en digitale marketing – van marktonderzoek en consumentengedrag tot branding en reclame. E-commerce en sociale media worden in detail onderzocht, waarbij hun steeds belangrijker wordende rol in de marketingmix wordt onderzocht.

Je wordt uitgedaagd om kritisch na te denken en effectief over strategieën te onderhandelen in turbulente tijden zoals Brexit en Covid-19.

Bovendien krijg je een solide basis in algemene bedrijfs- en managementkennis met een specifieke focus op digitale marketing, zowel als bedrijfsstrategie als als functie.

U krijgt inzicht in de vele verschillende onderdelen van digitale marketing: gebruikerskanalen, stadia van het klanttraject, hoe u klanten kunt betrekken, verkeer naar websites kunt leiden, zoekmachineoptimalisatie, betaald adverteren, hoe u volgers op sociale media kunt opbouwen en de conversie kunt verhogen via e-mailaanmelding of verkoop. Wat je doelen ook zijn, aan het einde van het programma ben je een meester in digitale marketing – iemand die weet hoe je mensen kunt bereiken en beïnvloeden via meerdere digitale platforms.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen