Keystone logo
Richmond American University London BA (Hons) Economie
Richmond American University London

BA (Hons) Economie

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

Het eerste jaar in Richmond begint net als onze andere BA-programma's met een baanbrekend liberal arts-programma dat interdisciplinair is en gebieden als wetenschap en creativiteit omvat. Dit programma ontwikkelt uw belangrijkste overdraagbare vaardigheden, waaronder communicatie en creatief denken. Dit alles als aanvulling op een cursus die u een grondige basis geeft in economische ideeën.

Je begint het tweede jaar met een inleiding tot de moderne economische geschiedenis, gevolgd door een verkenning van de werelden van de micro-economie en de macro-economie.

In je derde en vierde jaar kun je je specialiseren in keuzevakken die je aanspreken, waarbij je kiest uit onderwerpen als Duurzaam Strategisch Management, Beleidsvorming in een geglobaliseerde wereld en Duurzame Ontwikkeling. Diversiteit en innovatie komen tot uiting in cursussen als Gedragseconomie, die meer kansen zullen bieden.

Je krijgt ook de mogelijkheid om stage te lopen bij een toonaangevende financiële organisatie, naast een onderzoeksproject over een onderwerp naar keuze, waardoor je carrièremogelijkheden worden verbeterd.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen