Keystone logo
Richmond American University London BA (Hons) Filmstudies
Richmond American University London

BA (Hons) Filmstudies

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

Gevestigd in een van 's werelds beste culturele centra, bevindt u zich dicht bij de IMAX van het British Film Institute, het grootste scherm van het Verenigd Koninkrijk, gevestigd in London Waterloo, samen met de vele andere bioscopen van de hoofdstad en de thuisbasis van toonaangevende filmproductiebedrijven en studio's.

Je begint met een blik op massamedia en communicatie, fotografie en een inleiding tot filmstudies. Samen met andere studenten in Richmond studeer je ook disciplines uit de geesteswetenschappen, zoals Tools for Change en Visual Thinking, allemaal onderdeel van de Amerikaanse stijl, liberal arts-benadering van onderwijs die een breed perspectief biedt, dat zeer gewaardeerd wordt door werkgevers.

Er ligt een specialistische nadruk op filmgeschiedenis en internationale cinema en het programma verkent enkele fascinerende filmthema's, waaronder gender, horror, fantasy en science fiction.

Een sterk technisch en praktisch element van de opleiding vormt een aanvulling op de theoretische kant, met lessen over onderwerpen als videoproductie, acteren en scenarioschrijven, en documentairefilmproductie.

Je krijgt een mondiaal bewustzijn van film en aanverwante media door je keuze aan keuzevakken, terwijl je beslist wat je gaat studeren aan onderwerpen als superheldencinema, gender in film, nieuwe media en werken in de kunstwereld.

Er is de mogelijkheid om een geïntegreerde stage te lopen, waarbij je geweldige ervaring opdoet door te werken in de filmindustrie.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen