Keystone logo
Richmond American University London BA (Hons) Financiën en investeringen
Richmond American University London

BA (Hons) Financiën en investeringen

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

Als een van 's werelds beste financiële centra biedt Londen de perfecte achtergrondlocatie voor dit programma, dat verschillende aspecten van financiën en investeringen onderzoekt, waaronder mondiaal beleggen, derivaten, vermogensbeheer, compliance en regelgeving, internationale financiën en meer.

Je onderzoekt onderwerpen die van vitaal belang zijn voor de financiële sector, zoals bedrijfswaardering, regelgeving en derivaten. Krijg inzicht in de belangrijkste instrumenten op het gebied van financiën en investeringen, zoals risicometing en -beheer, activaprijzen, de kapitaalkosten, rentetarieven en wisselkoersen.

In het derde en vierde jaar van dit programma kun je je specialistische vaardigheden uitbreiden door opties te kiezen die je interesseren, uit een reeks cursussen, waaronder derivaten en ondernemerschap: waardering, financiering en groei, en vermogensbeheer.

U kunt een grondig inzicht krijgen in hoe het is om een echte financiële professional te zijn door met Eikon samen te werken en realtime marktgegevens, nieuws, analyses en handel te verstrekken.

Samen met de kans om waardevolle stage-ervaring op te doen in een financiële rol binnen een organisatie, verwerf je essentiële bekendheid en vaardigheden die internationale werkgevers in deze competitieve sector nodig hebben.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen