Keystone logo
Richmond American University London BA Internationale Betrekkingen
Richmond American University London

BA Internationale Betrekkingen

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

Met zo'n gevarieerd aanbod aan onderwerpen is het geen wonder dat onze afgestudeerden doorstromen naar zo'n diverse en succesvolle carrière. Deze graad bereidt je voor op een carrière in internationale organisaties, het bedrijfsleven, de financiële wereld, overheidsinstellingen, agentschappen en de media.

Het biedt je specifieke kennis op drie kerngebieden: theorie en concepten van internationale betrekkingen, mondiale instellingen en hedendaagse kwesties in internationale aangelegenheden.

Je kunt onderwerpen kiezen uit verschillende keuzevakken, waaronder &'Terrorisme en terrorismebestrijding', &'Vrede en gerechtigheid', Politiek van het milieubewustzijn', &'Het Amerikaanse voorzitterschap' en 'De Europese Unie'.

Ons programma is ontworpen om u een specialisatie te bieden naarmate u vordert met uw studie, afhankelijk van uw belangrijkste interessegebied. Je kunt ook cursussen volgen waarmee je je kunt specialiseren in de internationale betrekkingen van verschillende regio's, waaronder de VS, Latijns-Amerika, de EU, Azië, Rusland, Afrika en het Midden-Oosten.

We laten je kennismaken met de belangrijkste concepten en benaderingen van de studie van internationale betrekkingen en moedigen je aan om politieke gebeurtenissen en kwesties in de wereld te analyseren, interpreteren en evalueren.

Het is een brede opdracht, aangezien je veiligheid, nationalisme en oorlogvoering onderzoekt, terwijl je ook de politiek binnen het internationale recht en de internationale instellingen, de wereldeconomie en kwesties die verband houden met ontwikkeling en ontwikkelingslanden aan de orde stelt.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen