Keystone logo
Richmond American University London BA Internationale geschiedenis
Richmond American University London

BA Internationale geschiedenis

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

We bieden een uitzonderlijk breed scala aan internationale geschiedeniscursussen die verschillende regio's bestrijken, zoals het moderne China, het Caribisch gebied, Rusland, Sub-Sahara Afrika, het Midden-Oosten en Amerika, waarbij we deze plaatsen binnen thema's van mondiaal belang en een aanvulling vormen op onze internationale betrekkingen, politiek , Film- en Amerikastudies die je kunt combineren met je hoofdvak Geschiedenis.

Tijdens het eerste jaar volgen onze studenten Wereldcultuurgeschiedenis, en later Mythen en Monsters, om hen een sterke basis te geven in traditionele historische thema's en concepten.

Naarmate studenten naar het tweede jaar vorderen, zorgen we ervoor dat ze modules kunnen volgen die voor hen interessant zijn. Wij zijn gespecialiseerd in thematische cursussen sociale en cultuurgeschiedenis, zoals LGBT, propaganda, mode, film, migratie, zwart Londen, ras en imperium en hekserij, in plaats van alleen maar traditionele chronologische en periodieke geschiedeniscursussen. We bieden ook uitgebreide cursussen aan, zoals Post-apocalyptische werelden, Russische geschiedenis en politiek en Amerikaanse cultuuroorlogen.

In Richmond moedigen we debat en discussie over gebeurtenissen uit het verleden en historische controverses aan, waarbij we leerlingen ertoe aanzetten thema's als vooringenomenheid te overwegen en het 'grote verhaal' dat zo vaak 'behoort aan de overwinnaar' in twijfel te trekken. Studenten 'lezen' niet alleen de geschiedenis, maar kunnen het geleerde ook in praktische zin toepassen door hun eigen historische onderzoeksprojecten uit te voeren, primaire bronnen, archiefgegevens en materiële objecten te analyseren en samen te werken met onze externe partners in musea en ambassades , en de media in een reeks opwindende gecrediteerde stagemogelijkheden.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen