Keystone logo
Richmond American University London BA Politicologie
Richmond American University London

BA Politicologie

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

Je concentreert je op drie kerngebieden van de politieke wetenschappen: politiek denken, politieke systemen en openbaar beleid, gaande van de theorie van elk ervan tot politieke situaties in de echte wereld.

Net als onze andere programma's is onze BA in politieke wetenschappen gebaseerd op de Amerikaanse liberale kunsttraditie, die een multidisciplinaire aanpak biedt, waarbij studiegebieden uit de geesteswetenschappen worden gecombineerd. Daarom omvat je eerste jaar Tools for Change en Visual Thinking, evenals The Global Cold War en World Politics.

Je zult genieten van een brede studie van politieke denkers en theorieën, waarbij je verder gaat dan het klaslokaal om praktische beleidskwesties te ervaren. Ontdek de Britse politiek in de setting van de Houses of Parliament.

Van mondiale ontwikkelingspolitiek tot beleidsvorming in een geglobaliseerde wereld: onze studenten verwerven een echt internationaal inzicht in de politiek en haar processen.

Onderzoek speelt een belangrijke rol, zodat je met behulp van de nieuwste technologie belangrijke vaardigheden verwerft die van onschatbare waarde zijn voor elke carrière. Sommige van onze ouderejaarsstudenten hebben de mogelijkheid om samen te werken met academisch personeel aan onderzoek.

Er worden een aantal boeiende keuzevakken aangeboden, waardoor je de kans krijgt om je te specialiseren in onderwerpen die je aanspreken, zoals &'het Amerikaanse presidentschap', &'Nationalisme en Conflict', &'Political Communications' en &'Peace and Justice' .

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen