Keystone logo
Richmond American University London BA Psychologie
Richmond American University London

BA Psychologie

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

Net als onze andere bachelorprogramma's is onze BA in psychologie gebaseerd op de Amerikaanse liberale kunsttraditie, die een multidisciplinaire aanpak biedt. Dus naast een introductie in Psychologie en Psychologische Debatten en Controverses in je eerste jaar, studeer je ook Onderzoek en Schrijven en Visueel Denken, samen met studenten uit andere disciplines, waardoor je een echt internationale opleiding krijgt.

Je hebt ook het voordeel dat je voor één diploma studeert en er twee behaalt: één uit Groot-Brittannië en één uit de VS.

In het tweede jaar verdiep je je in het vakgebied terwijl je Conceptuele en Historische Vraagstukken in de Psychologie, Ontwikkelingspsychologie en Biologische Psychologie bestudeert.

De laatste twee jaar wordt een spannend scala aan onderwerpen aangeboden, van ontwikkelingspsychopathologie tot hersenen en cognitie, met echt interessante keuzevakken waarin je je kunt specialiseren, zoals psychologie en film; de psychologie van geluk en welzijn; Klinische psychologie en menselijke seksualiteit en biodiversiteit.

Je krijgt de kans om lid te worden van de enige Psi Chi-afdeling in Groot-Brittannië, de International Honor Society in Psychology, die tot doel heeft uitmuntendheid in wetenschap aan te moedigen, te stimuleren en te behouden, en de wetenschap van de psychologie vooruit te helpen. Veel leden van de Vereniging hebben een vooraanstaande carrière in de psychologie achter de rug.

Ontwikkel uw onderzoeksvaardigheden via ons Mind in Society Psychology Research Centre, dat lezingen en conferenties organiseert over kwesties als het concept van veerkracht en hoe individuen en gemeenschappen terugveren na tegenslag.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen