Keystone logo
Richmond American University London BSc (Hons) Accounting & Finance
Richmond American University London

BSc (Hons) Accounting & Finance

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

Ons programma geeft je een voorsprong op het gebied van professionele boekhoudkwalificaties wanneer je afstudeert met acht vrijstellingen van de professionele examens van de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA). ACCA is een wereldwijd erkende organisatie voor professionele accountants.

Je begint deze opleiding met een verkenning van verschillende onderwerpen. Je studeert statistiek, economie, recht en informatietechnologie om een echt goed inzicht in het vakgebied te krijgen.

In het tweede jaar gaat het programma verder met het verkennen van management- en financiële boekhouding, waarbij gekeken wordt naar computertoepassingen in management en calculus, om u een grondige basis te geven in boekhoudprocessen en -systemen.

Verdiep uw kennis van belastingen en financiële rapportage en specialiseer u in onderwerpen van uw keuze, zoals vermogensbeheer of mondiale beleggers.

Je krijgt ook de mogelijkheid om stage te lopen bij een toonaangevende financiële of managementorganisatie in Londen.

Studenten die dit programma volgen, krijgen als volgt vrijstellingen van de ACCA-kwalificatie: Business and Technology (BT), Management Accounting (MA), Financial Accounting (FA), Corporate and Business Law (LW), Performance Management (PM), Taxation ( TX), Financiële Rapportage (FR) en Audit en Assurance (AA). Deze papieren waren voorheen bekend als F1, F2, F3, F4, F5, F6, F7 en F8.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen