Keystone logo
Richmond American University London Internationaal sportmanagement met herenvoetbal
Richmond American University London

Internationaal sportmanagement met herenvoetbal

London, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Aug 2024

GBP 15.645

Op de campus

Invoering

Eenmaal afgestudeerd, ben je onverslaanbaar. Je hebt één programma gestudeerd en twee graden behaald, waarmee je een BA in International Sports Management hebt behaald in zowel Groot-Brittannië als de VS, waardoor de deur is geopend naar meer internationale kansen.

Niet alleen dat, u zult ook een certificaat van English Football Association Introduction to Football Coaching hebben behaald, een zeer gewaardeerde en praktische aanwinst voor uw toekomstige carrière.

RIASA is gevestigd in een prachtig park van 100 hectare op de Leeds Beckett Headingley-campus, met uitstekende faciliteiten waar RIASA-studenten volledig toegang toe hebben. Leeds heeft studenten veel te bieden. Het is een bruisende stad met een bloeiende onafhankelijke eetcultuur, een levendige creatieve gemeenschap en een gerenommeerde winkelbestemming.

Bij RIASA krijg je de fantastische kans om te spelen in een voetbalacademie van topkwaliteit met professionele coaching en speelmogelijkheden. Je doorloopt een rigoureus voetbaltrainings- en speelschema, waarbij de coaching niet alleen gericht is op je techniek, snelheid en tactiek op het veld, maar ook op je voeding en gezondheid. Krijg carrièreadvies van ons professionele UEFA A-gelicentieerde coachingteam over uw toekomstige voetbalopties, zoals hoe u een gelicentieerde UEFA-coachkwalificatie kunt behalen.

Naast de praktische kant van het programma onderzoek je de theorie en praktijk rond het management en de bedrijfsvoering van sport in verschillende delen van de wereld, en verwerf je de essentiële zakelijke vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière in sportmanagement.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen