Keystone logo
Rider University Bachelor of Arts in sportmedia
Rider University

Bachelor of Arts in sportmedia

Lawrence Township, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 37.700 / per year *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Bereid je voor om je aan te sluiten bij de volgende generatie sportmediaprofessionals door je vaardigheden op het gebied van multimediaproductie, schrijven/verhalen vertellen, sociale media en sportcommunicatie te vergroten.

Rider's BA in Sports Media is ontworpen om u te helpen de diverse vaardigheden en concurrentievoordeel te verwerven waar werkgevers in sportmedia naar op zoek zijn. Als student in dit programma bouw je een solide basis in journalistiek, public relations en marketing. Cursussen in de major geven je de mogelijkheid om je te specialiseren in sportgerelateerde communicatie (geschreven, multimedia en sociale media) voor een breed scala aan doelgroepen.


Met het sportmediaprogramma kunnen studenten hun communicatieve vaardigheden leren en gebruiken in een academische omgeving die een professionele omgeving weerspiegelt. Het programma biedt lessen in sportjournalistiek, uitzending/aankondiging, contentcreatie, sociale media en public relations. Naast cursussen op deze gebieden krijgen studenten de mogelijkheid om verslag te doen van sport voor ESPN+, 107.7 The Bronc, The Rider News, het Divison I atletiekprogramma van Rider University en een groot aantal stages in de nabijgelegen markten van New York City en Philadelphia. Vanaf de eerste dag dat studenten voet op de campus zetten, kunnen ze betrokken worden bij de verslaggeving en productie van sportwedstrijden, wat hen naar het uiteindelijke doel leidt: het ontwikkelen van een professioneel portfolio waarmee ze zichzelf op de markt kunnen brengen na hun afstuderen.

Van minoren tot majors

Via individueel stageadvies hebben onze studenten stage gelopen bij een aantal grote professionele sportfranchises, minor league-organisaties en Divisie 1-programma's. Majors voor rijdercommunicatie hebben met succes stage gelopen bij ESPN, de New York Giants, New York Jets, Philadelphia Flyers, New Jersey Devils, Trenton Thunder en de Rider Broncs. Pas afgestudeerden werken als multimediaproducenten bij Major League Baseball en de National Hockey League. Andere pas afgestudeerden werken bij CBS Sports en NBC Sports.

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen