Keystone logo
Rider University BSBA in boekhouding
Rider University

BSBA in boekhouding

Lawrence Township, Verenigde Staten

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 37.700 / per year *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn

Invoering

Word accountant door te studeren aan een van de slechts twee scholen in New Jersey met een aparte AACSB-accreditatie voor boekhouding en studeer af met prestigieuze onderscheidingen. Je ontwikkelt je technische kennis, scherpt je kritische denkvaardigheden aan en doet praktijkervaring op om een succesvolle zakelijke carrière te starten.

Boekhouding is de taal van het bedrijfsleven, omdat het de manier is waarop informatie wordt geanalyseerd en gecommuniceerd. Dit biedt veel carrièremogelijkheden binnen het vak en vormt tevens een opstap naar andere vakgebieden in het bedrijfsleven. Accountants zijn geweldige communicatoren, probleemoplossers, kritische denkers, technisch vaardig, analysatoren, bedrijfsleiders, ondernemers en vertrouwde adviseurs. De sterke vraag naar accountantsprofessionals biedt een schat aan werkgelegenheid.


Het boekhoudprogramma van Rider is ontworpen om professionals op te bouwen. De BSBA in accounting biedt studenten de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor een loopbaan bij bedrijven, openbare accountantskantoren en overheidsorganisaties.

Accounting-majors leren in de klas, via co-op- en stageposities, en door voortdurende netwerkmogelijkheden met accounting executives.

Begin sterk om het groot te maken

Verstevig uw zakelijk inzicht met een op stage gebaseerde, onafhankelijke studie. 75% van de boekhoudkundige majors voltooit tijdens het programma een betaalde stage of coöperatie. Stages en co-ops passen naadloos in het academische schema.

Programma resultaat

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Accreditaties

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen