Keystone logo
RIT Kosovo™

RIT Kosovo™

RIT Kosovo™

Invoering

De RIT Kosovo (AUK) is de enige private, non-profit instelling voor hoger onderwijs in Kosovo die volledig in het Engels lesgeeft. Het is ook de enige instelling in Kosovo waarvan de diploma's wereldwijd zijn geaccrediteerd en erkend dankzij de samenwerking met het Rochester Institute of Technology ( RIT ) in New York.

30478_RIT.JPG

Als onderwijsinstelling willen we de economie van Kosovo ontwikkelen door middel van onderwijs. Wij houden ons aan de hoogste normen en meten onszelf tegen de toonaangevende universiteiten van Zuidoost-Europa en de wereld. De studentenunit van RIT Kosovo (AUK) bestaat uit studenten afkomstig uit 17 verschillende landen over de hele wereld. RIT Kosovo (AUK) levert dezelfde uitstekende standaard van Amerikaans hoger onderwijs die wordt ontvangen door RIT studenten - dezelfde graad, dezelfde syllabus, dezelfde examens en indelingsnormen - onderwezen door veel van dezelfde faculteitsleden. Het is onze taak om onze studenten de hoogste internationale normen te leren. We bieden geen promoties of andere onderzoeksgraden aan. We streven naar een opleiding die onze studenten op hetzelfde concurrerende niveau plaatst als hun collega's van de beste universiteiten in de Verenigde Staten en Europa. Na het afstuderen zijn onze studenten bereid om de professionele wereld te betreden of om door te stromen naar postuniversitaire studies. Ons succesniveau kan worden gemeten aan de kwaliteit van de afgestudeerden. Te oordelen naar hun grote succes, kunnen we zeggen dat de RIT Kosovo (AUK) succesvol is geweest in zijn missie. RIT Kosovo™ (AUK) biedt een Amerikaans-geaccrediteerde en internationaal erkende bachelordiploma in Toegepaste Kunst en Wetenschap na succesvolle afronding van de undergraduate-programma. Deze graad wordt toegekend door het Rochester Institute of Technology, een in de VS gevestigde universiteit met meer dan 180 jaar ervaring met het aanbieden van niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's in de Verenigde Staten en de rest van de wereld. De structuur van het niet-gegradueerde academische programma is gebaseerd op een instructiemodel dat alleen in het Engels is opgesteld; elke student wordt gehouden aan dezelfde hoge academische normen als die het bijwonen van lessen in de Verenigde Staten. Bij RIT Kosovo™ (AUK) zijn studenten volwassenen, aangemoedigd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen succes en om een ​​gevoel van zichzelf als individu te ontwikkelen. Studenten beginnen hun academische carrière door een streng vierjarig educatieprogramma te volgen dat is ontworpen om hen bloot te stellen aan een breder wereldbeeld, gevoel voor nieuwsgierigheid en innovatie. Tijdens de eerste twee jaar krijgen de studenten een reeks cursussen die hen ook helpen een solide basis te ontwikkelen in:

 • Gedragsmatig
 • communicatie
 • Computerkennis
 • Kritische en abstracte denkvaardigheden
 • Wereldwijde problemen
 • Vrije kunsten
 • Literatuur
 • Wiskunde
 • Probleemoplossend en onderzoeksvaardigheden
 • Gesproken en geschreven Engels
Ismail Qemal Bej Vlora monument and Youth and Sports Center in Pristina, Kosovo

Als studenten zich inschrijven voor hun Junior (3e) jaar aan RIT Kosovo™ (AUK), kunnen ze een geïndividualiseerde opleiding maken die aansluit bij hun academische en professionele doelen. Op dit moment selecteert elke student een combinatie van 2 gebieden met professionele concentratie en een minor. De beschikbare concentraties en minoren zijn zo ontworpen dat studenten de multidisciplinaire kennis, ervaring en vaardigheden kunnen ontwikkelen die nodig zijn om een ​​carrière op te bouwen in de privésector, de publieke sector of de media en communicatie. Bovendien is elke RIT Kosovo™ (AUK) -student die dit wenst, goed geplaatst om vervolgstudies in verschillende disciplines te volgen. De academische concentraties die worden aangeboden bij RIT Kosovo™ (AUK) zijn als volgt:

concentraties

 • Economie

 • Beheer

 • Publiek beleid

 • multimedia

 • minderjarigen

Economie Internationale Betrekkingen Publiek beleid Partnerschap met RIT Rochester Institute of Technology ( RIT ), een van de grootste particuliere universiteiten in de VS, beheert het curriculum van RIT / AUK. Opgericht in 1829 en gevestigd in Rochester, New York, huisvest RIT meer dan 18.000 studenten. RIT / AUK-studenten hebben alle kenmerken die studenten bij RIT hebben. Na succesvolle afronding van de diplomavoorwaarden ontvangen RIT / AUK-studenten een wereldwijd erkend Amerikaans diploma, uitgegeven door RIT . Ze worden beschouwd als onderdeel van dezelfde studentenstructuur, die zich in verschillende gebieden bevindt. Bovenal krijgen RIT / AUK-studenten de gelegenheid om een ​​van de RIT campussen een semester te bezoeken en de credits te ontvangen die bij hun graad worden geteld.

Statue of Ibrahim Rugova in Pristina - Kosovo

Toegewijde faculteit

Hoewel 50% van de RIT / AUK-faculteit rechtstreeks afkomstig is van RIT , wordt de resterende 50% gerekruteerd uit de Europese en regionale landen. Het RIT wervingsbureau zorgt ervoor dat alle RIT / AUK-faculteit voldoen aan dezelfde hoge normen als vereist bij RIT . Instructeurs worden geselecteerd op basis van hun academische kennis en praktische ervaring. Op deze manier biedt RIT / AUK beroepsgericht onderwijs dat is ontworpen om de behoeften van Kosovo te ondersteunen.

Locaties

 • Prishtina

  Germia Campus "Dr.Shperim Robaj" str.

  • Rochester

   1 Lomb Memorial Dr Rochester, NY, 14623, Rochester

   Vragen