We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Rockingham Community College

Rockingham Community College

Rockingham Community College

Invoering

Of je nu van plan bent om direct aan het werk te gaan, over te stappen naar een vierjarige school of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren zodat je verder kunt komen in het personeelsbestand, de faculteit en het personeel zijn bereid om je te helpen bij het begin van je studie. Breng zeker een bezoek aan de James Library en het Academic Resource Center.

Beide faciliteiten staan tot uw beschikking en zullen uw educatieve ervaring verbeteren. Als je vragen hebt over studieprogramma's, financiële hulp, studentenleven, het kiezen van een carrière of onderwijsdoelen, dan is er bij RCC iemand die je kan bijstaan. Ik hoop dat je geniet van de tijd die je op de campus doorbrengt.

Neem de tijd om de Nature Trails te bewandelen, wandel of ren over de baan, speel tennis, geniet van wat rust op onze campus, neem deel aan een studentenorganisatie of woon een atletiekevenement bij. Er zijn veel mogelijkheden op de campus om te ontspannen en plezier te hebben als je even een pauze nodig hebt van de klas of het lab. Ik wens je het beste bij het voortzetten van je carrière. We dagen je uit om je potentieel te bereiken en we verwachten dat je ons aan hoge normen houdt bij alles wat we doen om je instructies en ondersteuning te bieden terwijl je hier bent.

Locaties

  • Wentworth

    Wrenn Memorial Road,215, 27375, Wentworth

    Vragen