Keystone logo
Rosemont College

Rosemont College

Rosemont College

Invoering

Rosemont College is een gemeenschap van levenslang leren gewijd aan academische uitmuntendheid en het bevorderen van vreugde in het streven naar kennis. Rosemont College streeft naar de ontwikkeling van alle leden van de gemeenschap open en kritische geest, het vermogen om met redenen omklede morele beslissingen te nemen, en een gevoel van verantwoordelijkheid om anderen te dienen in onze mondiale samenleving.

Geworteld in het katholicisme, Rosemont verwelkomt alle geloven en wordt geleid door de beginselen van Cornelia Connelly en de Vereniging van de Heilige Kind Jezus aan de behoeften van de tijd voldoen.

Rosemont College waarden:

Het vertrouwen in en respect voor de waardigheid van elke persoon; Diversiteit met een verbintenis tot het opbouwen van een interculturele gemeenschap; Doorzettingsvermogen en moed bij het bevorderen van gerechtigheid met compassie; Zorg voor de aarde als ons gemeenschappelijk huis.

De Missie van Rosemont College vloeit voort uit de onderwijsfilosofie van de sponsoring religieuze congregatie die Rosemont in 1921 geopend, de Sociëteit van het Heilig Kind Jezus. Deze filosofie is doordrongen van de geest en de pedagogische principes van de oprichter van de Society, Cornelia Connelly. Dit Heilig Kind onderwijs is een duidelijk omschreven maar flexibel ideaal, geworteld in de christelijke waarden en uitdrukkingen, afgestemd op het leren mogelijkheden die studenten in staat stellen om te reageren op het leven van vreugde, ijver en compassie. De enige College in een wereldwijd netwerk van Heilig Kind onderwijsinstellingen, Rosemont is gebaseerd op de Heilig Kind filosofie die studenten aanmoedigt om diversiteit te ontmoeten en te veranderen met vertrouwen in hun eigen gaven en in God, Die het verbond heeft gemaakt met de menselijke familie.

geschiedenis

Rosemont College werd in 1921 opgericht door de Vereniging van de Heilige Kind Jezus.

Vanaf de vroege dagen van de instelling via het heden, heeft de SHCJ stichteres, Cornelia Connelly een drijvende kracht achter de lading Rosemont om studenten op te leiden die een integraal deel van de groei van het college is "om de behoeften van de leeftijd, te ontmoeten" geweest.

Rosemont ligt op 56 acres in de historische woonwijk van Rosemont, Pennsylvania, 11 mijl ten westen van Philadelphia op de suburbane Main Line. Het College is bekend om zijn uitstekende academische reputatie en de focus op de ontwikkeling van de intellectuele, spirituele en emotionele welzijn van elke student.

In de loop van het jaar Rosemont is uitgegroeid tot "voldoen aan de behoeften van de leeftijd," door het ontwikkelen als een college met drie scholen: de Undergraduate College en de scholen van de Graduate en Professional Studies.

Op 30 mei 2008 heeft de Raad van Toezicht van Rosemont College goedkeuring gehecht aan een strategisch plan waarin werd benadrukt en breidde het college inschrijving, programma's en reputatie door te kiezen voor co-onderwijs, partnerschappen en online onderwijs. In 2009 heeft het College opende haar deuren aan de Hbo-niveau voor alle belangstellende en gekwalificeerde vrouwen en mannen in de, de eenmaking van de Universiteit van drie scholen en het uitbreiden van het College missie van een 'community of learners'. Dat zelfde jaar, de scholen voor Graduate en Professional ontvangen accreditatie volledig online opleidingen uit het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs Studies aan te bieden.

Rosemont verrijkt haar aanbod door middel van een uitgebreide samenwerking met veel van zijn buurlanden onderwijsinstellingen zoals Villanova University, Eastern University, Cabrini College, Immaculata University, en anderen. Rosemont heeft partnerschappen door middel van articulatie overeenkomsten met Drexel en Temple Universiteiten opgericht om pre-med, dual-graden en eer programma's bieden.

Het college reikt uit naar de gemeenschap door het aanbieden van een verscheidenheid van niet-kredietprogramma's en een uniek programma "Forum" voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, in aanvulling op de op de campus kunsttentoonstellingen en culturele programma's.

Rosemont heeft ongeveer 8.000 levende alumni. Ze zijn te vinden in hooggeplaatste posities in de wetenschap en de geneeskunde, uitgeverijen, de politiek, het bedrijfsleven, onderwijs, recht, en de kunsten. Rosemont is consequent gerangschikt door US News and World Report, en is ook genoemd om van de John Templeton Foundation Honor Roll "Character-Building Colleges" en als een "College of Distinction." Rosemont is een van de 218 hogescholen met de naam "The Best Northeastern colleges "door The Princeton review. Rosemont biedt vrouwen en mannen van alle leeftijden en achtergronden met een educatieve en geestelijk fundament gericht om hen te helpen hun uiterste best potentieel te bereiken.

Rosemont is toegewijd aan de voorbereiding van individuen om de uitdagingen van deze tijd te voldoen en om verantwoord en effectief te handelen in een steeds veranderende wereld.

Fast Facts

Opgericht: 1921 Locatie: Suburban. Elf mijl ten westen van Center City Philadelphia Karakter: Katholiek - van het Heilig Kind Jezus Type: Privé; liberaal-arts Totaal aantal geregistreerde leerlingen: 1103 Undergraduate Inschrijving: 597 Graduate Inschrijving: 506 Student leraar ratio: 10: 1 Gemiddelde klasgrootte: 12 Undergraduate collegegeld en kosten 2015-2016 academisch jaar: $ 31.520 Undergraduate collegegeld en kosten 2016-2017 academisch jaar: $ 18.500 Room and Board 2015-2016: Basic dubbele bezetting; inclusief e-mail en internet service: $ 13.400 per jaar Room and Board 2016-2017: Basic dubbele bezetting; inclusief e-mail en internet service: $ 11.500 per jaar School of Graduate Studies Collegegeld 2015-2016 academisch jaar: $ 640 / credit uur School of Professional Studies Collegegeld 2015-2016 academisch jaar: $ 540 / credit uur Atletiek Divisie: NCAA III Mannen sporten: cross country, basketbal, lacrosse, golf, voetbal en tennis Vrouwen sporten: cross country, basketbal, lacrosse, voetbal, softbal, tennis en volleybal Accreditatie: Rosemont is geaccrediteerd door het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Rosemont

    Rosemont College 1400 Montgomery Avenue, 19010, Rosemont

Vragen