Keystone logo
Royal Roads University Bachelor of Business Administration - Innovatie en duurzaamheid
Royal Roads University

Bachelor of Business Administration - Innovatie en duurzaamheid

Victoria, Canada

16 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 24.450 / per year *

Op de campus

* Voor internationale studenten Jaar 1, Jaar 2: $ 21,206, Jaar 3 en 4: $ 42,412. ; $ 19,890 voor het behalen van het diploma jaar 3-4 (binnenlandse studenten).

Invoering

Gelooft u met een geweten in het kapitalisme - dat zakendoen ook gelijk moet zijn aan goed doen - voor de gemeenschap, het milieu en de samenleving als geheel? Wil je gewilde vaardigheden ontwikkelen die je carrière vooruit helpen en tegelijkertijd een betekenisvol verschil maken in de wereld?

Om de zakelijke, sociale en ecologische uitdagingen en kansen van vandaag aan te pakken, zijn visie, innovatie en samenwerking vereist. Organisaties zijn op zoek naar afgestudeerden die klaar staan om deze uitdagingen en kansen om te zetten in innovatieve oplossingen.

Met een focus op creatieve probleemoplossing, verantwoord beheer en sociale innovatie, is de BBA in innovatie en duurzaamheid ontworpen om uw unieke visie op sociale en ecologische verandering te helpen aanscherpen, terwijl u carrièregerelateerde vaardigheden ontwikkelt en een portfolio van werk opbouwt dat laat zien hoe je leert.

Dit programma wordt aangeboden als een 4-jarige bachelordiploma of een 4-jarige bachelordiploma met taalondersteuning voor studenten die doorgaans vanaf de middelbare school (of gelijkwaardig) binnenkomen, evenals een voltijdse opleiding van 16 maanden op de campus. optie (jaar 3 & 4).

In het BBA-programma ontwikkel je vaardigheden die klaar zijn om carrière te maken door hands-on projectwerk met echte klanten aan echte uitdagingen die zowel het bedrijfsleven als de samenleving ten goede komen.

programma beschrijving

Tijdens het Bachelor of Business Administration (BBA) in Innovation and Sustainability-programma werk je met een verscheidenheid aan belanghebbenden aan speciaal geselecteerde klantprojecten. Deze hands-on ervaring helpt je om praktische vaardigheden in realtime te ontwikkelen, terwijl je belangrijke problemen aanpakt waarmee organisaties en de samenleving worden geconfronteerd. Het zal je ook inspireren als een veranderaar, waardoor je een dieper inzicht krijgt in de complexiteit en verreikende impact van sociale en milieukwesties.

Dit programma wordt aangeboden als een 4-jarige bachelordiploma of een 4-jarige bachelordiploma met taalondersteuning voor studenten die doorgaans vanaf de middelbare school (of gelijkwaardig) binnenkomen, evenals een voltijdse opleiding van 16 maanden op de campus. optie (jaar 3 & 4).

Royal Roads BBA biedt u projectgebaseerd leren waarmee u een diploma kunt behalen en tegelijkertijd een verschil kunt maken in de gemeenschap. In dit programma zul je:

 • eigentijdse bedrijfskennis en functierelevante competentie verwerven binnen kernbedrijfsonderwerpen
 • leiderschap, aanpassingsvermogen en samenwerkingsvaardigheden ontwikkelen om u te helpen effectief te werken en te communiceren met een verscheidenheid aan belanghebbenden
 • pas creatieve benaderingen toe en verbeter uw kritische denkvaardigheden door complexe probleemoplossing
 • bijdragen aan context- en gemeenschapsgerichte projecten gericht op sociale en ecologische duurzaamheid
 • een uniek gevoel van doel en visie koesteren waardoor u klaar bent voor een carrière, u in staat stelt om zinvolle veranderingen in de samenleving aan te brengen en uw persoonlijke voldoening te vergroten
 • bouw een diepgaande portfolio van projectwerk op om uw leerproces, vaardigheidsontwikkeling en bijdrage aan de gemeenschap te laten zien terwijl u aan het programma deelnam
 • een sluitstuk of stageoptie nastreven die je helpt je vaardigheden te integreren en op te poetsen

Gemeenschappelijke grondslagen

Door middel van challenge-based learning krijg je een interdisciplinaire basis voor de eerste twee jaar van je undergraduate-programma. Je wordt ondergedompeld in wereldproblemen terwijl je de belangrijkste kennis en vaardigheden opdoet die essentieel zijn voor de carrières van vandaag. Door in teams te werken, ontwerp je duurzame oplossingen voor lokale uitdagingen en leer je overdraagbare vaardigheden, zoals leiderschap, communicatie, kritisch denken en samenwerken. Bezoek de algemene basispagina voor meer informatie over uitdagend leren in de eerste twee jaar van dit programma.

Voor wie is het?

Wil je jezelf positioneren voor een succesvolle carrière en de wereld veranderen? Met de Royal Roads BBA in Innovation and Sustainability kunt u voortbouwen op uw eerdere ervaring en opleiding met praktisch, relevant en gemeenschapsbewust projectwerk. Het programma is ontworpen om u de op innovatie en duurzaamheid gerichte ervaring te geven die werkgevers willen en waar wereldleiders om vragen. Het stelt je in staat om de sociale en milieukwesties die je belangrijk vindt aan te pakken terwijl je in je eigen carrière investeert.

Dit programma is geschikt voor jou als je:

 • zijn toegewijd aan financieel, sociaal, ecologisch duurzaam ondernemen, waardecreatie voor alle belanghebbenden en verantwoordelijke managementpraktijken
 • impact willen hebben op de lokale en wereldwijde gemeenschap door middel van sociale innovatie
 • zijn op zoek naar manieren om uw persoonlijke potentieel te ontdekken, uit te dagen en te maximaliseren
 • zijn nieuwsgierig naar de relaties tussen individuen, organisaties, de samenleving en het milieu
 • wil kennis, vaardigheden en een portfolio van praktische ervaring ontwikkelen die klaar is voor een carrière

Hoe wordt het programma ontworpen en opgeleverd?

De Royal Roads BBA in innovatie en duurzaamheid is ontworpen om u de solide zakelijke kennisbasis te geven die u verwacht van een BBA-diploma. Maar daarnaast weten we dat je kansen nodig hebt om die kennis direct toe te passen om praktische vaardigheden voor een carrière en contextspecifiek bewustzijn te ontwikkelen.

Door tijdens het programma aan verschillende projecten te werken, kunt u echte kansen voor zakelijke en sociale innovatie herkennen. Je bent ook uitgerust om te voldoen aan de 21e-eeuwse loopbaanvereisten voor aanpassingsvermogen, complexe probleemoplossing, besluitvorming onder onzekerheid, samenwerking en digitale en technologische geletterdheid.

Voor elk project werk je met echte klanten en gebruik je moderne tools en technologieën. Projectbegeleiders, die de plaats zullen innemen van meer traditionele lesgeoriënteerde instructeurs, zullen je bij elk project coachen en ondersteunen.

Wat kun je doen met een Royal Roads University BBA-diploma?

Bedrijven met sterke sociale en ecologische waarden zijn op zoek naar werknemers met de visie, vaardigheden en attitudes die hen zullen helpen hun financiële en sociale duurzaamheidsdoelen te bereiken. Of u nu een ondernemer of een transformationele leider wilt worden in een bestaand bedrijf, in de bedrijfs- of non-profitwereld, onze BBA in innovatie en duurzaamheid is ontworpen om u die sterke zakelijke basisprincipes en praktische vaardigheden te geven die u zullen helpen succes te vinden - en u helpen echte verandering in de wereld te creëren.

Deze graad opent veel carrièremogelijkheden op het gebied van zaken, duurzaamheid en aanverwante gebieden, waaronder:

 • Sociale en ecologische start-ups
 • Bedrijfsspecialistenrollen binnen kleine tot middelgrote ondernemingen op het gebied van groene technologie, duurzame energie, eerlijke handel, enz.
 • Overheids- en niet-gouvernementele organisaties (lokaal en internationaal) die betrokken zijn bij economische ontwikkeling, bedrijfsontwikkeling, sociale innovatie en gemeenschapsplanning
 • Duurzaamheidsspecialistenrollen (functionarissen, consultants, auditors, etc.) of duurzaamheidstrainingsrollen binnen grotere organisaties

Je studeert af met aanpasbare vaardigheden die kunnen worden toegepast op een breed scala aan zakelijke, management- en duurzaamheidsgerichte carrières.

Toelatingseisen

Eerstejaarsinschrijving (4-jarige bachelordiploma met taalondersteuning)

Deze optie is voor studenten die Engelse taalondersteuning nodig hebben. Bekijk de vereisten voor toegang tot het eerste jaar met taalondersteuning voor meer informatie.

Eerstejaarsinschrijving (4-jarige bachelordiploma)

Deze optie is voor studenten afkomstig van de middelbare school (of gelijkwaardig). Bekijk de toelatingseisen en aanmeldingsvereisten voor het eerste jaar voor meer informatie.

Toelating derdejaars (afstuderen - 3e en 4e jaar)

Als je een aantal universitaire of hogeschoolcursussen hebt afgerond, kom je mogelijk in aanmerking voor de afstudeeroptie, bestaande uit jaar 3 en 4 van dit programma.

Standaard toelating

Studenten die minimaal 60 hogeschool- of universitaire studiepunten hebben behaald (inclusief 24 studiepunten van het tweede jaar) in een discipline van een erkende postsecundaire instelling met een minimum algemene GPA van 'B' (3.00 / 4.33), komen in aanmerking voor toelating.

Flexibele toelating

 • Voor aanvragers die een schat aan werk- en levenservaring meebrengen, maar niet voldoen aan de standaard toelatingseisen, kan uw aanvraag worden overwogen op basis van een combinatie van uw opleiding, informeel leren en de praktijkervaringen, volgens ons flexibel toelatingsbeleid .
 • Voor aanvragers met minder dan 15 studiepunten op hogescholen of universiteiten is minimaal vijf jaar fulltime werkervaring (met ten minste drie jaar op het niveau van toezichthoudend, management of projectleiders) vereist.

Aanvullende vereisten voor alle aanvragers

Naast het voldoen aan de toelatingseisen (hierboven), zullen succesvolle aanvragers ook:

1. Demonstreer de sterke punten die zijn verworven door werk, eerdere studies, vrijwilligerswerk en / of persoonlijke ontwikkeling op twee of meer van de volgende gebieden:

 • Bedrijf
 • ondernemerschap
 • Sociaal ondernemerschap en sociale impact
 • Milieubescherming of -behoud
 • Sociale, culturele en / of ecologische duurzaamheid
 • Maatschappelijk leiderschap en / of betrokkenheid van de gemeenschap

2. Demonstreer door middel van hun intentieverklaring een duidelijke afstemming van persoonlijke doelen en visie op de doelen, waarden en processen van het programma.

Engelse taalvaardigheid

 • Als Engels niet uw primaire taal is, bekijk dan onze Engelse taalvereisten.

Aanvullende aanbevelingen voor alle aanvragers

 • Solide academische schrijfvaardigheid is vereist voor succes in dit programma; daarom wordt een Engelse compositiecursus gericht op academisch schrijven en kritisch denken sterk aanbevolen. In dit programma wordt citatie in APA-stijl gebruikt. Voortgezette studies aan de Royal Roads University biedt een cursus Academisch schrijven en kritisch denken.

cursussen

Jaar 1

 • ECOL110 Ecologie (3)
 • ENGL110-A Academisch schrijven: deel A (1.5)
 • ENGL110-B Academisch schrijven: deel B (1.5)
 • GEOG110 Sociale Geografie (3)
 • HIST160 Geschiedenis van de mensenrechten (3)
 • ICBL (P / F) Inleiding tot uitdagend leren
 • INDS110-A Theorieën van interdisciplinair: deel A (1.5)
 • INDS110-B Theorieën van interdisciplinair: deel B (1.5)
 • ITAI: Inleiding tot academische integriteit (P / F)
 • LEAD110-A Zelf en anderen leiden: Deel A (1.5)
 • LEAD110-B Leiding geven aan jezelf en anderen: deel B (1.5)
 • MATH160 Statistieken voor sociale wetenschappen (3)
 • SOSC160A Toegepast onderzoek I (A) - Literatuurstudie (1.5)
 • SOSC160B Toegepast onderzoek I (B) Empathisch en etnografisch onderzoek (1.5)

Jaar 2

 • ECON260 Ecologische economie (3)
 • ECON265 Welvaartseconomie en ontwikkeling (3)
 • ENGL210-A Communicatie en overtuiging: Deel A (1.5)
 • ENGL210-B Communicatie en overtuiging: Deel B (1.5)
 • ENGL260 Literatuur van het antropogene (3)
 • ENGL265 Vrouwen en literatuur (3)
 • HLSC260 Determinanten van gezondheid (3)
 • INDS210-A Systeemdenken: Deel A (1.5)
 • INDS210-B Systeemdenken: Deel B (1.5)
 • LEAD210-A Leidend voor verandering: deel A (1.5)
 • LEAD210-B Toonaangevend voor verandering: deel B (1.5)
 • POLI260 Ontwikkeling en politieke verandering (3)
 • PSYC260 Welzijnspsychologie (3)
 • SOCI260 Menselijke interactie (3)
 • SOSC260A Applied Research II (A) Geavanceerde kwalitatieve methoden (1.5)
 • SOSC260B Applied Research II (B) Geavanceerde kwantitatieve methoden (1.5)

Financiële hulp en onderscheidingen

Het Financial Aid & Awards-team is hier om informatie en ondersteuning te bieden over een verscheidenheid aan financieringsbronnen en beloningsmogelijkheden, te beginnen met een video die de uitgebreide details introduceert die u op deze website en in onze blog kunt vinden.

Bekijk een overzicht van de hulpprogramma's van de overheid voor degenen die zijn getroffen door de COVID-19-crisis. Kom meer te weten...

Financiële planning is een cruciaal onderdeel van vroege onderwijsplanning. Bekijk de financieringsmogelijkheden ruim voordat uw programma begint te helpen bij het opbouwen van een redelijk budget.

Leningen

Ontdek de verschillende soorten leningen die beschikbaar zijn om uw studies te financieren. Kom meer te weten...

Awards

Ontdek een verscheidenheid aan concurrerend bekroonde beurzen, prijzen en beurzen die verkrijgbaar zijn bij RRU en andere financieringsinstanties. Kom meer te weten...

Onderzoeksbeurzen

RRU beheert de beursadministratie voor geselecteerde financieringsinstanties. Dit zijn enkele van de meer substantiële onderscheidingen. Kom meer te weten...

Andere financiering

Ontdek alternatieve financieringsmogelijkheden zoals Highbred-punten. Kom meer te weten...

leerplan

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen