Keystone logo
Sabanci University BA in Management
Sabanci University

BA in Management

Istanbul, Turkije

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 19.500 / per year *

Op de campus

* Beschikbare beurzen

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

In de wereld van vandaag waar concurrentie, verandering, ontwikkeling en globalisering worden ervaren, is het belangrijk om een managementprogramma te ontwerpen dat geschikt is voor de snel veranderende context en gericht is op verandering en ontwikkeling. Dit is ons belangrijkste principe geweest bij het ontwerpen van het Sabanci University Management-programma: een organisch, internationaal, op verandering gericht bachelorprogramma, gebouwd op de meest essentiële managementvaardigheden.

De ruggengraat van ons programma bestaat uit de vaardigheden die alle managers moeten verwerven, zoals het vermogen om presentaties en rapporten voor te bereiden, om effectief gebruik te maken van elektronische spreadsheetprogramma's en een theoretisch platform dat helpt bij het verwerven van kennis over onderwerpen als economie en speltheorie. In veel van onze cursussen verwachten we van onze studenten dat ze presentaties voorbereiden en deelnemen aan teamwerk en hun vaardigheden ontwikkelen om samen te werken.

We hebben ons programma zo opgezet dat het flexibel is en open staat voor aanvullende ontwikkelingen. Hoewel we onze vereiste cursussen tot een minimum hebben beperkt, hebben we ernaar gestreefd te voorkomen dat onze studenten zich tot slechts één gebied beperken en slechts één discipline kiezen, en we hebben onze studenten de flexibiliteit geboden om te kiezen uit vele gebieden binnen het brede spectrum van managementcursussen.

Ook hebben we de keuzevakken niet beperkt tot die over management, we hebben de keuzeruimte voldoende groot gemaakt zodat studenten vakken kunnen kiezen die aansluiten bij hun interesses. We proberen ons programma up-to-date te houden met cursussen die we aanbieden in verschillende onderwerpen en nieuwe gebieden. We hebben ons programma verrijkt met een internationaal perspectief, door het leren van andere vreemde talen dan het Engels aan te moedigen door die cursussen op te nemen in onze gratis keuzevakkenpool. Door de bilaterale uitwisselingsovereenkomsten die we hebben ondertekend als de Sabanci Business School en door actieve deelname aan de Socrates/Erasmus-uitwisselingsprogramma's, moedigen we onze studenten ten zeerste aan om cursussen in het buitenland te volgen. We bieden onze studenten kansen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomst in de steeds globaliserende wereld.

Als de Sabanci Business School-familie danken wij u voor uw interesse in het management-undergraduate-programma.

Volg ons op sociale media

Instagram

Facebook

LinkedIn

Twitter

YouTube

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Beurzen en financiering

Accreditaties

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Arts (Hons) in Bedrijfsmanagement (International Business)
  • Barcelona, Spanje
 • BSc Business en Management
  • Online United Kingdom
 • 4-jarige graad in internationaal bedrijfsmanagement en Spaans
  • Madrid, Spanje
  • Barcelona, Spanje
  • + 2 meer