Keystone logo
Sabanci University BSc in elektronica-engineering
Sabanci University

BSc in elektronica-engineering

Istanbul, Turkije

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 19.500 / per year *

Op de campus

* Beschikbare beurzen

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Electronics Engineering (EE) -programma is ontworpen om de theoretische basis en uitgebreide technologische achtergrond te bieden voor toonaangevend werk op dit zich snel ontwikkelende gebied. Het programma biedt een uitgebalanceerde reeks cursussen op het gebied van elektronische apparaten en circuits, optica, communicatiesystemen, netwerken, informatie en signaalverwerking, waaruit onze studenten hun cursussen kunnen kiezen op basis van hun eigen interesses. Het hele programma is gestructureerd rond een innovatieve projectgebaseerde benadering van onderwijs, die studenten zal uitdagen om uit te blinken in het definiëren en oplossen van realistische ontwerp- en technische problemen. Met deze gedegen kennis en vaardigheden wordt van onze EE-afgestudeerden verwacht dat ze technologische leiderschapsposities innemen in elektronica, computercommunicatie en aanverwante sectoren.

Educatieve doelstellingen van het programma

De afgestudeerden van het Electronics Engineering (EE) Program aan de Sabanci University, met de wetenschappelijke achtergrond, software- en hardwarekennis, modellerings- / ontwerpvaardigheden en ervaringen die ze opdoen tijdens het bacheloronderwijs;

 1. Werk in een team engineering, onderzoek / ontwikkeling, productie, operaties en managementafdelingen van nationale / internationale bedrijven en kan technische problemen oplossen.
 2. Voltooi MS en Ph.D. programma's van gerespecteerde universiteiten in EE, aanverwante gebieden of interdisciplinaire onderwerpen, dragen bij aan de professionele en / of onderzoekswereld met nieuwe onderzoeksactiviteiten.
 3. Start high-tech bedrijven in EE of aanverwante gebieden, als ondernemers met visie, en word technologieleiders, die bijdragen aan onze nationale/internationale doelstellingen op het gebied van technologie.

Volg ons op sociale media

Instagram

Facebook

LinkedIn

Twitter

YouTube

toelatingen

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor in Electrical & Electronic Engineering
  • Eindhoven, Nederlanden
 • BSc (Honours) in Computing met Electronic Engineering
  • Online United Kingdom
 • BSc In Electronic and Computer Engineering
  • Wrocław, Polen