Keystone logo
Sacred Heart University College of Arts and Sciences

Sacred Heart University College of Arts and Sciences

Sacred Heart University College of Arts and Sciences

Invoering

Een cultuur die karakter bouwt. Een curriculum dat carrières lanceert. Strategische groei die de regio aandrijft. Alumni die de wereld inspireren.

Dit zijn de essentiële componenten van de voorwaartse leidende geest van Sacred Heart University. Je zult die geest elke dag zien in de betrokkenheid van je medestudenten, de passie en toewijding van je professoren, en het vertrouwen en de competentie die je in jezelf aantreft.

Onze carrièregerichte, op vrije kunsten gebaseerde academische programma's bieden studenten de intellectuele en professionele brandstof die ze nodig hebben om levens van prestatie en waarde op te bouwen.

Onze strategische, ondernemende groei - en het vermogen tot partnerschappen dat daarmee gepaard gaat - levert brandstof voor de economische en culturele ontwikkeling van de regio.

Onze opzettelijk gecultiveerde gemeenschap - geïnformeerd door onze katholieke waarden en gedefinieerd door haar inclusie- en ondersteuningsniveau - is brandstof voor maatschappelijke betrokkenheid en spirituele groei.

Locaties

  • Fairfield

    Park Avenue,5151, 06825, Fairfield

    Vragen