We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

SAE Institute

SAE Institute

SAE Institute

Invoering

SAE Creative Media Institute, opgericht in 1976, biedt niche-creatieve mediaprogramma's aan ongeveer 10.000 studenten op meer dan 50 campussen wereldwijd.

SAE wordt erkend omdat het studenten toegang biedt tot de beste industriële apparatuur en faciliteiten, onderwijzend personeel in dienst heeft met een sterke ervaring in de sector en praktisch lesgeven en leren in kleine klassen. Het instituut werkt samen met de industrie om een curriculum te ontwikkelen dat relevant is voor de behoeften van lokale en wereldwijde arbeidskrachten. Stages en stages zijn ingebed in SAE-programma's zijn Pathways to Employment.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Miami

    14 NE 1st Avenue, 6th Floor,, 33132, Miami

    Vragen