Keystone logo
SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

Invoering

SAE Institute werd opgericht in 1976 en is sindsdien uitgegroeid tot 's werelds grootste, industriegerichte creatieve media-opleider met meer dan 50 campussen in 28 landen. Het curriculum van SAE is zorgvuldig samengesteld in overleg met toonaangevende vakmensen uit de sector om te voldoen aan de eisen van de wereldwijde creatieve media-industrieën.

SAE Institute biedt een uitgebreid cursusportfolio op creatieve mediagebieden (audio, film, animatie, ontwikkeling van games, muziekbusiness en web) met een sterke traditie van praktische toepassing en erkenning door de industrie. Een Bachelor of Arts / Bachelor of Science-graad kan in slechts twee jaar worden behaald.

Er zijn twee masterprogramma's (MA/MSc) beschikbaar. Bachelor- en masteropleidingen worden aangeboden in samenwerking met de gerenommeerde Middlesex University in Londen. SAE Institute heeft een netwerk over vijf continenten met campussen in wereldcentra van creatieve media-industrieën, waaronder Londen, Berlijn, München, Parijs, Barcelona, New York, Los Angeles en meer.

De SAE Alumni Association is het netwerk voor afgestudeerden en studenten van het SAE Institute met als doel hen een alumni-ervaring te bieden na hun opleiding van wereldklasse en een gevarieerd programma van middelen, evenementen en communicatie aan te bieden om een actief arbeidsbemiddelingsprogramma aan te bieden, hen in met elkaar in contact en betrokken bij SAE Institute.

De SAE Alumni Convention is een gratis netwerkevenement dat traditioneel in Berlijn wordt gehouden voor iedereen die geïnteresseerd is in creatieve mediaontwikkeling en technologie. Het jaarlijkse evenement brengt gelijkgestemden samen die de kennis delen die je moet weten over de creatieve media- en entertainmentindustrie. De conventie biedt je volop kansen voor definitief onderzoek, het stimuleren van onderwijs en bedrijfsontwikkeling - het is het perfecte forum om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Het SAE Magazine is het tijdschrift van SAE Institute en SAE Alumni Association. De publicatie werd oorspronkelijk in gedrukte vorm gelanceerd, maar werd in 2014 online gepubliceerd.

Er zijn twee masterprogramma's (MA/MSc) beschikbaar. Bachelor- en masteropleidingen worden aangeboden in samenwerking met de gerenommeerde Middlesex University in Londen. (een masterprogramma bij Middlesex en een bij de beroemde Folkwang Universität der Künste.

Over de Campus

De Berlijnse campus biedt creatieve, gepassioneerde studenten toegang tot industriestandaard faciliteiten en een onderwijzend personeel met uitstekende vakkennis en een passie om elke student in staat te stellen hun potentieel te bereiken.

 • Goed uitgeruste opnamestudio's, filmsuites en talrijke werkstations in een ruimte van 2.000m2
 • Alle cursussen en programma's van het SAE Institute in Berlijn worden zowel in het Engels als in het Duits gegeven
 • Een sterk netwerk met de dynamische creatieve industrie in de Duitse hoofdstad
 • Extra gastcolleges en seminars met gerenommeerde marktleiders

Locaties

 • Berlin

  Cuvryspeicher - Cuvrystr. 4, 10997 , Berlin

 • Munich

  Zielstattstr. 30, 81379, Munich

 • Hamburg-Mitte

  Feldstr. 66, 20359, Hamburg-Mitte

 • Cologne

  Carlswerkstr. 11c, 51063, Cologne

 • Frankfurt

  Homburger Landstr. 182, 60435, Frankfurt

Vragen