Keystone logo
SAE Institute Germany Bachelor in geluidstechniek
SAE Institute Germany

Bachelor in geluidstechniek

24 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Blended

Invoering

Of je nu wilt werken in muziekproductie, postproductie voor film of tv, live geluid, radio-uitzendingen, geluidsontwerp, gamegeluid of in een van de vele verschillende gebieden van de audio-industrie, de BA/BSc (Hons) Audioproductie * Bachelor Degree geeft je de kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière.

Het studieprogramma bestaat uit twee cursussen, het bekende en door de industrie erkende SAE Audio Engineering Diploma en het bachelorniveau dat je aanvullende vaardigheden en begrip biedt van de creatieve industrie, projectmanagement, intellectueel eigendom en gespecialiseerde audiotechniek, wat leidt tot een internationaal erkende BA/BSc (Hons) Audio Production*-graad, gevalideerd door de University of Hertfordshire.

Er zijn verschillende studiemodi beschikbaar:

  • Voltijd: De cursus wordt voltijds gegeven en de standaardduur is 96 weken (24 maanden). Met deze compacte, versnelde studie studeer je sneller af en kun je eerder aan je carrière beginnen.
  • Deeltijd: Bij deeltijdstudies zijn er 2 mogelijkheden. Optie één omvat een standaardperiode van 120 weken (30 maanden). Optie 2 omvat 168 weken (42 maanden).

*Na succesvolle afronding van het SAE-diploma komen studenten mogelijk in aanmerking om zich in te schrijven voor een programma dat is gevalideerd door de University of Hertfordshire en te studeren voor een Honours-diploma. Kandidaten die aan bepaalde toelatingseisen voldoen, kunnen zich aanmelden voor de voltijdse studievorm. ± meestal niet van toepassing voor niet-ingezetenen van de EU SAE Institute behoudt zich het recht voor om herzieningen en wijzigingen aan te brengen in de gepresenteerde informatie, in overeenstemming met continue verbeteringsacties en feedback van belanghebbenden.

toelatingen

Aankondigingen

Over de school

Vragen