Keystone logo
SAE Institute New Zealand

SAE Institute New Zealand

SAE Institute New Zealand

Invoering

SAE, met 53 campussen in 27 landen, is het instellen van de wereldwijde standaard voor creatieve media-educatie sinds 1976. In Nieuw-Zeeland, bieden wij met trots een certificaat, diploma, en bachelor in Audio, en een diploma in Film.

SAE is 's werelds toonaangevende opvoeder in creatieve media-industrie. Opgericht in 1976 als 's werelds eerste gecombineerde praktische en theoretische school van de audio-engineering, hebben we nu overspannen de wereld met 53 campussen in 27 landen, en ons aanbod van cursussen hebben uitgebreid aan certificaten, diploma's en graden in onder andere:

  • ANIMATION
  • Audio
  • ontwerp
  • Film
  • spellen
  • Web & Mobile

Bij SAE zijn we trots op het leveren van uitzonderlijke programma's in faciliteiten van wereldklasse. We zorgen ervoor dat onze studenten krijgen een uitstekend onderwijs, internationaal erkende diploma's, en de industrie-relevante vaardigheden.

Onze afgestudeerden hebben echt concurrentievoordeel.

HET VERSCHIL SAE

SAE is het leveren van uitstekende-industrie gerichte opleiding sinds 1976. We hebben de benchmark voor tertiaire kwalificaties in creatieve media stellen, omdat we weten dat deze industrieën en we weten hoe de industrie-ready afgestudeerden trainen. We houden van wat we doen en we zijn toegewijd aan het verstrekken van onderwijs opties die uitdagen, te ontwikkelen en te inspireren.

SAE RUST ME VOOR SUCCES

We zijn 's werelds toonaangevende opvoeder in creatieve media-industrie, omdat we werken nauw samen met onze partners uit de industrie, we gebruik van gespecialiseerde docenten met real-world ervaring, en leveren wij gepersonaliseerde onderwijs in faciliteiten van wereldklasse.

Onze gespecialiseerde cursussen in creatieve media reageren op de dynamische en veranderende karakter van deze industrieën. Wij helpen u uw potentieel te bereiken en het realiseren van uw dromen.

SAE GEEFT ME WORLD ACCESS

SAE heeft 53 campussen in 27 landen. Onze studenten en docenten zijn een unieke, gevarieerde en creatieve gemeenschap die bij elkaar komen voor een collectief doel - uitstekende opleidingsmogelijkheden. Onze expertise is wereldwijd erkende en werkelijk mondiaal.

SAE cursussen worden internationaal erkend.

SAE BLOOT ME naar de echte wereld

Bij SAE weten we creatieve media-industrie afgestudeerden nodig individuele praktische training. We zagen dit terug in 1976 - dat is waarom we gepionierd onze hands-on, de industrie gerichte en persoonlijke curriculum, aan u geleverd in state-of-the-art faciliteiten.

We krijgen ook uit het klaslokaal en in de echte wereld, met mogelijkheden voor professionele ontwikkeling op een aantal van Nieuw Zeelands meest vooraanstaande festivals en evenementen.

SAE is vastbesloten om excellentie in het onderwijs, en uw leerresultaten.

SAE ontketent mijn potentiële

Bij SAE zullen wij u helpen uw vaardigheden en expertise aan te scherpen met onze rigoureuze curriculum op basis van praktische en technische ervaringen, en geworteld in theorie en kritische analyse.

SAE is training industrie-ready afgestudeerden sinds 1976. We zijn goed in wat we doen - dat is waarom we een marktleider in de creatieve media-educatie.

PLAATS

Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland. Uniek gelegen tussen twee havens en een groot aantal eilanden in de Hauraki Golf maakt het een geweldige plek om te wonen. Auckland is de kunst en culturele hart van de Stille Oceaan. Je zult festivals, exposities, theater seizoenen en muzikale spectaculaire shows, om er maar een paar van de ervaringen in de aanbieding te vinden.

art van de stad is sterk beïnvloed door zijn unieke identiteit op basis van Te Ao Maori, Pacifische wortels, natuurlijke en culturele erfgoed en culturele diversiteit. De stad heeft ook een dynamische kunst en culturele scene en is de thuisbasis van enkele van de meest vooraanstaande culturele instellingen van het land. Auckland heeft veel getalenteerde schrijvers, filmmakers en performers evenals dienen als het centrum van de uitgeverij en creatieve media-industrie geproduceerd. Voor meer informatie over het leven in Auckland, kijk op: SAE Auckland is gelegen in Parnell dorp, op slechts een paar minuten lopen van Auckland CBD.

Wij zullen u met de hoogste kwaliteit industrie-erkende praktische opleiding.

Locaties

  • Auckland

    10, 12 & 18 Heather Street, Parnell, Auckland , 1052, , Auckland

Vragen