Keystone logo
SAE Institute South Africa BACHELOR VAN FILM
SAE Institute South Africa

BACHELOR VAN FILM

Johannesburg, Zuid-Afrika

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De SAE Bachelor of Film is een praktijkgerichte cursus filmmaken waarin de tactiele harde vaardigheidselementen van het filmmaken in de moderne tijd aan bod komen. Nieuwe vormen van filmdistributie hebben de filmkijkomgeving veranderd, maar de basisvaardigheden die nodig zijn om films te maken, zijn nog steeds ingebed in de toekomst van de filmproductie.

Soft skills zijn onschatbare eigenschappen voor studenten en worden aangeleerd door filmproducties op studentniveau te organiseren. Communicatie, planning en organisatorische vaardigheden vormen de kern van de studio-eenheden die in fase II worden geleverd, naast de basisvaardigheden die zijn geleerd. Het creëren van korte films van hoge kwaliteit met hoge productiewaarden leidt studenten door deze gecombineerde technische en mensgerichte levering en geeft hen de springplank naar alle filmgebieden.

Je onderneemt gespecialiseerde eenheden die zijn ontworpen voor studenten om deel te nemen aan real-world projecten onder deskundige begeleiding van SAE-personeel. Met deze unieke manier van lesgeven, demonstreer je je vaardigheden en technische kennis in een samenwerkende en creatieve studiogestuurde leeromgeving.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen