Keystone logo
Saint Martin’s University Bachelor Communicatiewetenschap
Saint Martin’s University

Bachelor Communicatiewetenschap

Lacey, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Klaar om je passie voor digitale media, journalistiek en film om te zetten in een carrière waarin je de wereld kunt beïnvloeden en een verschil kunt maken in je gemeenschappen? Communicatiewetenschappen zijn misschien wel de beste major voor jou.

Waarom de Sint-Maartensuniversiteit?

Communicatiestudies aan Saint Martin's is een interdisciplinair programma dat kritische en culturele studies gebruikt om de centrale rol van communicatie in de samenleving te begrijpen, met een focus op sociale rechtvaardigheid. Gevormd door de benedictijnse waarden van rentmeesterschap, gemeenschap en luisteren, maakt het programma gebruik van toegankelijke mediatechnologieën om creativiteit aan te moedigen en een solide basis te leggen voor een breed scala aan professionele inspanningen.

  • Nabijheid van de hoofdstad van de staat Washington biedt toegang tot hoogwaardige stagemogelijkheden bij overheidsinstanties, non-profitorganisaties, kunstorganisaties en bedrijven.
  • Gevormd door de benedictijnse waarden van rentmeesterschap, gemeenschap en luisteren met het oor van het hart, maakt het programma gebruik van toegankelijke mediatechnologieën zoals cloud computing, mobiele apparaten en sociale media, burgerjournalistiek en digitale mediaproductie om creativiteit aan te moedigen.
  • Hoewel ontworpen om een goed afgerond begrip van het gebied van communicatie te bieden, kunnen studenten ervoor kiezen om een op productie gerichte of meer theoretisch georiënteerde opleiding te volgen.

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen