Keystone logo
Saint Martin’s University Bachelor in de informatietechnologie
Saint Martin’s University

Bachelor in de informatietechnologie

Lacey, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

Invoering

Klaar om de nieuwste technologie toe te passen op echte problemen in de branche? Informatietechnologie is misschien wel de beste major voor jou.

Waarom de Sint-Maartensuniversiteit?

Het informatietechnologieprogramma (BSIT) van Saint Martin's University biedt studenten de opleiding en training die nodig is voor de snelgroeiende technologie-industrie. Onze state-of-the-art engineering- en computerwetenschappelijke laboratoria stellen studenten in staat om deel te nemen aan een breed scala aan projecten en rechtstreeks samen te werken met zeer ervaren docenten.

Hoogtepunten van het programma

  • Een rigoureuze onderwijsomgeving waarin docenten nauw samenwerken met hun studenten
  • Kwalitatieve computerfaciliteiten
  • Kleine klassen, waardoor studenten individuele aandacht krijgen van docenten
  • Bijgewerkte klas-, bibliotheek-, computer- en studieomgeving om het programma te ondersteunen
  • Een sterke component voor vrije kunsten die carrièremogelijkheden en de mogelijkheid van professionele vooruitgang verbreedt
  • Kan persoonlijk of online worden afgenomen

Wat te verwachten bij Saint Martin's

Saint Martin’s University en de afdeling informatica bieden unieke kenmerken voor studenten om te slagen. Leden van de informatica werken met studenten individueel en in kleine klassen, in een rigoureuze educatieve omgeving. Het in-class gedeelte van het programma wordt aangevuld met praktische ervaring in de computerlabs van de universiteit, optionele stages buiten de campus en toegepaste studentenprojecten die profiteren van het uitstekende Centre for Career and Calling van de universiteit en de bevoorrechte geografische locatie dat is slechts enkele minuten van de hoofdstad en binnen zestig mijl van Seattle.

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen