Keystone logo
Saint Martin’s University Bachelor of Arts in de politieke wetenschappen
Saint Martin’s University

Bachelor of Arts in de politieke wetenschappen

Lacey, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Het programma Politicologie aan de Saint Martin's University probeert de basis van macht in de samenleving te begrijpen, hoe die macht wordt georganiseerd en uitgeoefend, en de impact ervan op het leven van mensen. De afdeling probeert haar studenten te helpen bij het kritisch analyseren van de samenleving en machtsstructuren.

Waarom de Sint-Maartensuniversiteit?

Het programma Politicologie op Saint Martin's heeft tot doel studenten kennis te laten maken met de grote vraagstukken van de politiek. De faculteit is gedreven om de intelligente en blijvende interesse van de student in de samenleving en politiek te ontwikkelen en hem of haar een omgeving te bieden om actief zelfbestuur te leren.

Studenten politicologie zullen rigoureuze cursussen volgen terwijl ze proberen de betekenis van klasse, ras, geslacht, eigendomsverhoudingen en andere identiteiten te begrijpen bij het vormgeven van politieke structuren en politiek gedrag. De afdeling zal ernaar streven sociale rechtvaardigheid te bevorderen en studenten aan te moedigen actieve, doordachte leden van hun gemeenschap te zijn.

Hoogtepunten zijn onder meer:

  • Volg rigoureuze cursussen en probeer de betekenis te begrijpen van klasse, ras, geslacht, eigendomsverhoudingen en andere identiteiten bij het vormgeven van politieke structuren en politiek gedrag.
  • Faculteit bevordert sociale rechtvaardigheid en moedigt studenten aan om actieve, bedachtzame leden van hun gemeenschap te zijn.
  • Bezig met actief zelfbestuur en een goed begrip van politieke structuren en gedragingen.
  • De nabijheid van de hoofdstad biedt spannende mogelijkheden voor stages, zoals de Washington State Legislature, Washington State Historical Society en Simpson Timber Archive.

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen