Keystone logo
Saint Martin’s University Bachelor of Arts in de sociologie en culturele antropologie
Saint Martin’s University

Bachelor of Arts in de sociologie en culturele antropologie

Lacey, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Het programma sociologie en culturele antropologie aan de Saint Martin's University biedt studenten unieke kansen om de hedendaagse Amerikaanse samenleving en een breed scala aan culturen te bestuderen in de klas, in omliggende gemeenschappen en in samenwerking met campusstudieprogramma's in het buitenland over de hele wereld. Het programma toont een sterke focus op studentgericht onderzoek.

Waarom de Sint-Maartensuniversiteit?

Of het nu gaat om het uitvoeren van archiefonderzoek, het maken van excursies naar musea of lokale onderzoekslocaties, het leren interviewen van onderzoeksonderwerpen, het gebruik van participerende observatietechnieken of het bestuderen van de klassiekers van wereldwijde etnografie, onze studenten krijgen een goed afgeronde antropologische training die hen voorbereidt op een brede scala aan banen of toekomstig afstudeerwerk.

Studenten politicologie zullen rigoureuze cursussen volgen terwijl ze proberen de betekenis van klasse, ras, geslacht, eigendomsverhoudingen en andere identiteiten te begrijpen bij het vormgeven van politieke structuren en politiek gedrag. De afdeling zal ernaar streven sociale rechtvaardigheid te bevorderen en studenten aan te moedigen actieve, doordachte leden van hun gemeenschap te zijn.

Onderzoek en stages

Stage en gerichte studiemogelijkheden stellen studenten die willen werken in musea, openbare instellingen of non-profitorganisaties in staat praktijkervaring op te doen en de werkomgeving te verkennen terwijl ze hun diploma behalen.

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen