Keystone logo
Saint Martin’s University Bachelor Werktuigbouwkunde
Saint Martin’s University

Bachelor Werktuigbouwkunde

Lacey, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Klaar om te leren hoe je producten en systemen van de toekomst kunt ontwerpen en produceren om de echte problemen van vandaag op te lossen? Werktuigbouwkunde is misschien de juiste major voor jou.

Waarom de Sint-Maartensuniversiteit?

De opleiding werktuigbouwkunde aan Saint Martin's leert studenten hoe ze oplossingen kunnen creëren voor het onderzoek, het ontwerp en de productie van producten en systemen. Studenten zijn zeer betrokken bij de faculteit bij een breed scala aan projecten en leren in een LEED-platina gecertificeerd technisch gebouw van wereldklasse.

 • Volg een vierjarige ABET-geaccrediteerde Bachelor of Science in Mechanical Engineering (BSME) en een Master of Science in Mechanical Engineering (MSME), in een 4+1 hybride BS/MS-programma.
 • Niet-competitief systeem: studenten die gekwalificeerd zijn, worden toegelaten tot het programma.
 • Een breed scala aan studentenactiviteiten, waaronder studentenafdelingen van de American Society of Mechanical Engineers (ASME), Society of Women Engineers (SWE), Engineers without Borders (WEB) en de Society of American Military Engineers (SAME).
 • Voltooi serviceprojecten in het buitenland en lever tegelijkertijd bijdragen aan de wereldwijde gemeenschap.
 • Een gloednieuw laboratoriumgebouw en een LEED-platina gecertificeerd technisch gebouw van wereldklasse.
 • Kleine klassen waar studenten persoonlijke aandacht en begeleiding krijgen van een ervaren, bevoegde faculteit.
 • Saint Martin's studenten hebben stage gelopen en zijn gaan werken bij Boeing, Intel, staats- en federale overheidsinstanties, evenals lokale productie- en ingenieursbureaus.

Wat te verwachten bij Saint Martin's

Engineering bij Saint Martin's groeit. Een voorbeeldige faculteit en sterke focus op de bachelorervaring wordt gekoppeld aan nieuwe infrastructuur en nieuwe technologie. Cebula Hall (gebouwd in 2013) -- de thuisbasis van de School of Engineering -- is het meest energiezuinige gebouw met LEED Platinum-certificering op het westelijk halfrond. Technische studenten worden blootgesteld aan een breed scala aan onderwerpen die hen de mogelijkheid geven zich aan te passen aan een steeds veranderende professionele omgeving. Met de brede kennis en diepgaande ervaring van onze faculteit hebben studenten toegang tot een breed scala aan speciale cursussen, van lucht- en ruimtevaart tot biomedische technologie.

Onderzoek, stages en studeren in het buitenland

 • Nabijheid van de hoofdstad van de staat Washington biedt toegang tot hoogwaardige stagemogelijkheden
 • Studenten hebben stage gelopen of zijn gaan werken bij Boeing, Intel, staats- en federale overheidsinstanties en lokale productie- en ingenieursbureaus
 • Dean interviewt en werkt met alle ouderejaarsstudenten aan hun volgende stappen
 • STEM-stages en carrièrebeurzen worden elk semester aangeboden
 • Studenten werken zij aan zij met docenten aan onderzoeksprojecten
 • Jaarlijkse real-world projecten met Ingenieurs Zonder Grenzen in Papoea, Nieuw-Guinea

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen