Keystone logo
Saint Paul University Honours BA in conflictstudies
Saint Paul University

Honours BA in conflictstudies

Ottawa, Canada

4 Years

Engels, Frans

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 8.377 *

Op de campus

* $ 7.902,85 per termijn, voor voltijdse internationale studenten

Invoering

De BA in Conflict Studies is bedoeld om u voor te bereiden op het analyseren en beheren van verschillende geschillen op een professionele manier door zowel objectiviteit als empathie te tonen. Ongeacht de conflictsituatie, of deze nu lokaal, nationaal of internationaal is, u bent uitgerust om geschillen op te lossen.

Om dit te doen, onderzoek je de oorsprong en dynamiek die ten grondslag liggen aan conflicten, rekening houdend met hun politieke, psychologische en sociale dimensies. Aan de hand van casussen, praktische oefeningen en hoorcolleges verdiep en pas je methoden toe die dienen om conflicten te voorkomen, te beheersen en op te lossen. Je leert hoe je verschillende actieve luistertechnieken en verschillende onderhandelings- en bemiddelingstools kunt gebruiken. Om dit te doen, onderzoek je een breed scala aan niet-gewelddadige, humanitaire en diplomatieke oplossingen voor conflicten, evenals acties die vrede, sociale rechtvaardigheid en verzoening bevorderen.

Aan het einde van het programma weet u hoe u als een neutrale derde partij kunt optreden terwijl u strategieën voor conflictoplossing en uitgebreide reactieplannen kunt voorstellen.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen