Keystone logo
Saint Paul University Honours BA met Major in Faith, Ethics and Justice
Saint Paul University

Honours BA met Major in Faith, Ethics and Justice

Ottawa, Canada

4 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 8.377 *

Op de campus

* $ 7.902,85 per termijn, voor voltijdse internationale studenten

Invoering

De BA in Geloof, Ethiek en Rechtvaardigheid (voorheen BA in Theologie genoemd) biedt een veelzijdige benadering voor het verkennen van het christelijk geloof, de menselijke ervaring en de uitdagingen van het nastreven van een meer humane en rechtvaardige samenleving. Wat je achtergrond ook is, in dit programma vind je een plek om deze vragen op een frisse, open en uitnodigende manier te onderzoeken.

Dit programma zal je helpen een goed afgeronde basis te ontwikkelen voor het begrijpen van de Schrift, het navigeren door de dynamiek van het spirituele en emotionele leven, het verkennen van persoonlijke doeleinden en betekenis, en zelfs helderder en dieper over God en de wereld na te denken.

Tijdens je studie leer je ook hoe je je inzichten kunt verbinden met hedendaagse uitdagingen waarmee de kerk en de samenleving worden geconfronteerd - ook op het gebied van ecologie, technologie, economie en gezondheid. Door deze praktische aanpak krijgt u het vermogen om kritisch te denken, ethisch te handelen en effectief te communiceren.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen