Keystone logo
Salzburg College

Salzburg College

Salzburg College

Invoering

Salzburg College

Salzburg College is een instelling voor hoger onderwijs in Salzburg, Oostenrijk. Het is de missie van het Salzburg College om internationale onderwijsprogramma's te bieden in de Amerikaanse academische traditie van de vrije kunsten.

Educatieve filosofie

Bij Salzburg College vullen werk in de klas, veldstudie, werkervaring en academische reizen elkaar aan. Studenten worden aangemoedigd om hun persoonlijke ervaringen deel te laten uitmaken van hun academische studie. Sociaal en ervaringsgericht leren vormt een belangrijk onderdeel van alle programma's van het Salzburg College .

Alle lessen worden in het Engels gegeven, meestal door Europese hoogleraren, en studenten ontvangen regelmatig Amerikaans krediet voor hun academische werk. Studenten studeren aan het Salzburg College voor een semester, een zomersessie of een volledig academisch programma.

Studentenprofiel

Al meer dan veertig jaar verwelkomt het Salzburg College studenten van over de hele wereld, voornamelijk uit de Verenigde Staten van Amerika. Studenten van meer dan 500 verschillende hogescholen en universiteiten over de hele wereld hebben deelgenomen aan een van de Salzburg College programma's.

Institutionele affiliaties

Salzburg College is aangesloten bij meer dan 150 hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten via directe en indirecte partnerschappen. Onafhankelijke studenten van over de hele wereld die zich willen inschrijven voor een van de Salzburg College programma's voor overdraagbaar Amerikaans Amerikaans krediet, kunnen dat doen door zich aan te melden via onze Amerikaanse school of record, Northern Illinois University.

Academic Partner in Salzburg: The Intercultural College

Vanaf 2013 werkt Salzburg College samen met het Intercultural College van de Universiteit van Salzburg aan een graduaat Diploma en MA-programma. Het Intercultural College werd opgericht door een ambitieuze en gepassioneerde groep academici van de Universiteit van Salzburg en andere Europese universiteiten die de visie delen van het creëren en benutten van interculturele synergieën en het bevorderen van integratie door het handhaven en respecteren van culturele diversiteit. Het is hun missie om competentie te bevorderen om een ​​meer diverse samenleving aan te moedigen.

Op het Intercultural College worden state-of-the-art onderzoek en het vinden van oplossingen gecombineerd met academische programma's die zijn afgestemd op het opleiden van toekomstige experts in interculturele competentie. Naast de master in interculturele studies (Duits en Engels) en het Diploma in Interculturele Competentie (Duits en Engels) biedt het Interculturele College ook op maat gemaakte workshops via hun Interculturele Academie.

84760_pexels-photo-1438072.jpeg

Geschiedenis

Salzburg College volgt de visie van het maken van internationale onderwijsprogramma's in Salzburg een persoonlijke, interculturele onderdompeling en groei-ervaring door een setting te bieden voor een open uitwisseling van ideeën en cultuur.

Missie visie

Salzburg College volgt de visie van het maken van internationale onderwijsprogramma's in Salzburg een persoonlijke, interculturele onderdompeling en groei-ervaring door een setting te bieden voor een open uitwisseling van ideeën en cultuur.

Salzburg College faciliteert intercultureel leren niet alleen op academisch, maar ook op persoonlijk en professioneel niveau, door zijn studenten aan te moedigen culturele diversiteit te begrijpen en te gebruiken door middel van competentie.

Salzburg College doel studenten te leren kritisch te denken in een mondiale wereld en zowel academische als professionele vaardigheden en vaardigheden voor het leven te verwerven. Academische excellentie is onze vereiste.

Geschiedenis

Salzburg College werd in 1970 door Ina Stegen gesticht als een programma voor het studeren in het buitenland voor de Illinois State University en de Northern Illinois University en begon met een klassiek Europees studieprogramma voor vrije kunstcursussen.

In 1975 werd een programma voor fotografie en studiokunst toegevoegd aan de bestaande cursussen.

Rond 1985 breidden twee nieuwe studiegebieden - Business en Communicatie - het curriculum uit. Kort daarna werden internationale stages geïntroduceerd om een ​​nog grotere onderdompeling in de Oostenrijks-Europese cultuur mogelijk te maken.

2013 markeerde een nieuwe mijlpaal voor het Salzburg College met de beslissing om samen te werken met het Intercultural College van de Universiteit van Salzburg bij het aanbieden van zijn eerste opleidingen op het gebied van interculturele studies.

Vanaf 2014/15 biedt het Salzburg College ook zijn eerste volledige BA-programma ter plaatse in Salzburg aan.

84759_pexels-photo-1096773.jpeg

Locaties

Locaties
  • Salzburg

    Bergstraße,12, 5020, Salzburg

    • facebook
    • instagram

Opleidingen

    Vragen